MEDIA

Τηλεπαρουσιαστής μπέρδεψε τον Σάμιουελ Τζάκσον με άλλον!(βίντεο)

Τηλεπαρουσιαστής μπέρδεψε τον Σάμιουελ Τζάκσον με άλλον!(βίντεο)

Λάθος Αμερικανού παρουσιαστή που μπέρδεψε τον ηθοποιό Σάμιουελ Τζάκσον με τον ηθοποιό Λόρενς Φίσμπερν έχει γίνει το θέμα της ημέρας.

Ο δημοσιογράφος του καναλιού KTLA ξεκίνησε τη συνέντευξη με τον ηθοποιό ρωτώντας τον για το πρόσφατο διαφημιστικό μήνυμα αυτοκινήτου που εμφανίστηκε στο Super Bowl.

Με τη διαφορά ότι το διαφημιστικό για το νέο Kia είχε ως πρωταγωνιστή τον Φίσμπερν. «Ποια διαφήμιση; Δεν μοιάζουμε όλοι! Μπορεί να είμαστε μαύροι και διάσημοι, αλλά δεν μοιάζουμε όλοι», απάντησε ο Τζάκσον. «Στις διαφημίσεις δεν παίζει μόνο ένας μαύρος».

Ο Σαμ Ρούμπιν, ο παρουσιαστής της εκπομπής, προσπάθησε επανειλημμένως να απολογηθεί στον ηθοποιό και να οδηγήσει τη συνέντευξη στην αναβίωση του Robocop, την νέα ταινία του ηθοποιού και τον βασικό λόγο της επικοινωνίας με τον Τζάκσον, οποίος έβγαινε σε απευθείας σύνδεση από την Ατλάντα.

Δεν κατάφερε ωστόσο να κατευνάσει την οργή του Τζάκσον, ο οποίος απ' ό,τι φάνηκε δεν είχε την παραμικρή διάθεση να συνεχίσει να συζητάει με τον δημοσιογράφο. Αντίθετα, συνέχισε να τον επιπλήττει ρωτώντας τον αν μπορεί να ξεχωρίσει τον Γκάρι Όλντμαν και τον Μάικλ Κίτον, συμπρωταγωνιστές του στην ταινία.

«Αυτοί ξέρεις ποιοι είναι, έτσι δεν είναι; Κάνε λίγη έρευνα ώστε να βεβαιωθείς ότι δεν τους μπερδεύεις με άλλους λευκούς ηθοποιούς», κατέληξε.

Ο Ρούμπιν, βετεράνος στην παρουσίαση και με πολλά βραβεία στην καριέρα του, κράτησε πάντως την ψυχραιμία του και στο τέλος της «συζήτησης» απολογήθηκε και πάλι.