MEDIA

Οι «Freaky Fortune feat. Riskykidd» στο «Μες την καλή χαρά»

Οι «Freaky Fortune feat. Riskykidd» στο «Μες την καλή χαρά»

Το συγκρότημα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο 59ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, οι «Freaky Fortune feat. Riskykidd» ξεχωρίζουν από τους καλεσμένους που θα παρελάσουν αυτό το Σαββατοκύριακο από το πλατό της εκπομπής «Μες την καλή χαρά» (10.00, Alpha).

Το Σάββατο 15 Μαρτίου η Ηρώ Μουκίου και η Κατερίνα Τσάβαλου έρχονται στην παρέα των Κατερίνα Καραβάτου, Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Παύλου Σταματόπουλου και Ευθύμη Ζησάκη με διάθεση για πολλή κουβέντα.

Ο Άκης Πετρετζίκης μαγειρεύει και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μιλάει για τον κινηματογράφο.

Ο Δημήτρης Μάρκος, η Μαρία Λουίζα Βούρου και η Άννα Σαρηγιάννη λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής τους, τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, κάνουν έξυπνες αγορές.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συναντά την Μυρτώ Δημητρίου και μαθαίνει τα μυστικά της ιαπωνικής τέχνης, origami.

Τέλος, ο Κώστας Μακεδόνας και η Ζωή Παπαδοπούλου έρχονται στο «Μες στην καλή χαρά», ζωντανά με την ορχήστρα τους.

Την Κυριακή 16 Μαρτίου η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελένη Τσολάκη, ο Νίκος Αναδιώτης και ο Δημήτρης Παπανώτας θα είναι στο πλατό του «Μες την καλή χαρά» λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της καθημερινής πρωινής εκπομπής τους «Happy Day στον Alpha», τη Δευτέρα 17 Μαρτίου.

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος μας μιλά για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά του σχέδια.

Οι «Freaky Fortune feat. Riskykidd» που νίκησαν στον ελληνικό τελικό και θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη φετινή Eurovision μιλούν για το τραγούδι τους και την μεγάλη στιγμή στην Κοπεγχάγη.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη πηγαίνει παρέα με την Κατερίνα Καραβάτου σε ξεχωριστά, για την καρδιά της, μέρη και μοιράζεται μοναδικές ιστορίες.