MEDIA

Στο ΝΕΡΙΤsports το Final 4 της Euroleague

Στο ΝΕΡΙΤsports το Final 4 της Euroleague

Εκτός από τα αθλητικά κανάλια Novasports το Final 4 της Eurolegue που αρχίζει την Παρασκευή στο Μιλάνο θα μεταδοθεί και από τη ΝΕΡΙΤ ζωντανά και σε πανελλαδική κάλυψη τους μέσα από τις συχνότητες του δεύτερου ψηφιακού της μπουκέτου, από το κανάλι ΝΕΡΙΤsports.

Και αυτό διότι την Κυριακή (18/5) που θα διεξαχθεί ο μικρός και ο μεγάλος τελικός υπάρχουν οι εκλογές που θα καλυφθούν από τη ΝΕΡΙΤ.
Τις αναμετρήσεις θα περιγράψουν ο Βαγγέλης Ιωάννου και ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου. Στον σχολιασμό θα είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Νίκος Λινάρδος, ο Θόδωρος Ροδόπουλος και ο Κώστας Φλεβαράκης. Τις pre- και post game εκπομπές, θα παρουσιάσει ο Πέτρος Μαυρογιαννίδης, ενώ καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο Γιώργος Λημνιάτης.

Το πρόγραμμα μεταδόσεων έχει ως εξής:

Παρασκευή 16 Μαΐου
18:00 Pre Game
19:00 Ημιτελικός
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μακάμπι
21:00 Εκπομπή "Final Four Milan 2014"
22:00 Ημιτελικός
Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης
24:00 Post Game
ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΜΑΪΟΥ
18:00 Μικρός Τελικός
20:00 Εκπομπή "Final Four Milan 2014"
21:00 Τελικός
23:00 Post Game

Οι αγώνες θα μεταδοθούν παράλληλα και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας (high definition) από τη ΝΕΡΙΤ HD, καθώς και από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης στο μπουκέτο που μοιράζεται εξ ημισείας με τη NOVA, στη θέση του σταθμού TV5. Επισημαίνεται, ότι η κάλυψη του σήματος για τη μετάδοση του αγώνα μπάσκετ είναι πανελλαδική και δεν απαιτείται επανασυντονισμός των τηλεοπτικών δεκτών. Οι τηλεθεατές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, πρέπει απλώς να επιλέξουν το κανάλι στο οποίο εκπέμπεται το σήμα του δεύτερου ψηφιακού μπουκέτου ανά περιοχή.

Διαβάστε επίσης;

Απογείωση για το «Κάτω Παρτάλι»