MEDIA

Nova Sports Basket: Το κορυφαίο μπασκετικό θέαμα μέσα από τα κανάλια novasports

Nova Sports Basket: Το κορυφαίο μπασκετικό θέαμα μέσα από τα κανάλια novasports

Την ευκαιρία σ’ όλους τους φιλάθλους να απολαύσουν το πλουσιότερο μπασκετικό τηλεοπτικό μενού σε Ελλάδα και Ευρώπη προσφέρουν τα κανάλια της Nova.

Με την αγωνιστική περίοδο του μπάσκετ στην πιο κρίσιμη καμπή της τα κανάλια της Nova συνεχίζουν να φέρνουν … στο πιάτο σας τους κρισιμότερους αγώνες της χρονιάς.

Τα κανάλια Novasports, τα δημοφιλέστερα αθλητικά κανάλια με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα προσφέρουν το καλύτερο αθλητικό περιεχόμενο και χαρίζουν… «όμορφες μέρες και …νύχτες» στους φιλάθλους που έχουν τη δυνατότητα μέσα από τη συχνότητα τους να δίνουν το δικό τους διαρκές «παρών» στις σπουδαιότερες διοργανώσεις του σπορ. Με εκατοντάδες μεταδόσεις και τακτικές εκπομπές από έμπειρους και καταξιωμένους δημοσιογράφους, που δίνουν τη δυνατότητα στους φιλάθλους να ενημερώνονται άμεσα, έγκαιρα και έγκυρα, κάνοντας πράξη το σλόγκαν «Όλα για την ομάδα σου».

Super Euroleague

Παίζοντας πρώτα από όλα δυνατά στο κορυφαίο ταμπλό του μπάσκετ στη «Γηραιά Ήπειρο» . Την Euroleague όπου τα κανάλια της Nova μεταδίδουν κάθε εβδομάδα σε ζωντανή σύνδεση επτά από τα οκτώ παιχνίδια του Top 16, ανάμεσα στα οποία και οι αναμετρήσεις των δύο κορυφαίων εκπροσώπων του ελληνικού μπάσκετ στη σημαντικότερη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Τα play off της Euroleague πλησιάζουν και με το Top -16 να βρίσκεται στην τελευταία και πλέον κρίσιμη του καμπή αυξάνεται δραστικά και το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παλεύουν αμφότεροι με αξιώσεις όχι απλά να βρίσκονται στα προημιτελικά αλλά και να διεκδικήσουν την είσοδό τους στο Final Four της Μαδρίτης. Τα μέτωπα είναι ακόμα ανοικτά σε μεγάλο βαθμό, η αγωνία κορυφώνεται και η ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ σας περιμένει στο τακτικό ραντεβού μέσα από τα κανάλια της Nova για να είστε απόλυτα μέσα στο κλίμα και του σπουδαίου αυτού αγωνιστικού μετώπου. Απολαμβάνοντας τους σημαντικότερους σταθμούς της συναρπαστικής …διαδρομής των ομάδων με φόντο την τελική φάση όπου φυσικά τα κανάλια της Nova θα είναι δυνατά παρόντα και θα μεταφέρουν στους συνδρομητές τους όλα όσα θα συμβούν στην ισπανική πρωτεύουσα. Κι όλα αυτά με την δυνατότητα και για εικόνα υψηλής ανάλυσης.

Και μέχρι να φθάσει η κορυφαία στιγμή του ευρωπαϊκού μπάσκετ κάθε Πέμπτη και Παρασκευή Έλληνες παίκτες και προπονητές ή άνθρωποι που έχουν γράψει ιστορία με ελληνικές ομάδες (Ομπράντοβιτς, Ίβκοβιτς), δίνουν μάχες σε top επίπεδο που σας προσφέρει όπου και αν βρίσκεστε η top δημοσιογραφική ομάδα μπάσκετ στην Ελλάδα, με το δικό της ρεσιτάλ στα Novasports 2 και Novasports 2 HD ή Novasports 3. Γιώργος Συρίγος, Δημήτρης Καρύδας, Νικήτας Αυγουλής, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, Χρήστος Καούρης απαρτίζουν την πεντάδα των καναλιών Novasports και μαζί τους, εκτελώντας χρέη ειδικού – αναλυτή, ο Μάνος Μανουσέλης.

Παράλληλα τα κανάλια της Nova είναι εδώ και στην Basket League όπου οι μάχες επίσης συνεχίζονται στα πλέι οφ της που πλησιάζουν και τα πράγματα… σοβαρεύουν επικίνδυνα. Η Nova φέρνει στο σπίτι σας όλους τους μεγάλους αγώνες πρωταθλήματος καθώς διατηρεί τα αποκλειστικά δικαιώματα του Παναθηναϊκού, αλλά της συντριπτικής πλειοψηφίας των ομάδων της κορυφαίας ελληνικής κατηγορίας. Οι μάχες στο μεγάλο … εθνικό μέτωπο συνεχίζονται και όσο κυλάει η διοργάνωση τόσο και ανεβαίνει ο πυρετός και η σημασία των αναμετρήσεων που σας μεταφέρει αγώνα με τον αγώνα και λεπτό προς λεπτό η συχνότητα της Nova.
«Παίζουμε Ελλάδα Σάββατο» (16:00)

Μία ώρα πριν από το τζάμπολ στα γήπεδα της πρώτης κατηγορίας, ο Γιώργος Συρίγος και ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου θα δίνουν το ραντεβού με τους τηλεθεατές, μέσα από τη συχνότητα του Novasports 2 για όλα τα τελευταία νέα από τους αγώνες που θα ακολουθήσουν. Στις 17:00, πέντε από τους συνολικά εφτά αγώνες της Basket League μεταδίδονται λεπτό προς λεπτό ενώ αμέσως μετά τη λήξη των αναμετρήσεων, όλο το ρεπορτάζ είναι live.

Μεγάλο μπάσκετ στα κανάλια Novasports!

Αλλά οι φίλαθλοι του μπάσκετ έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν μέσα από τα κανάλια της Nova και τον τελικό του Κυπέλλου Απόλλων Πατρών Carna - Παναθηναϊκός που θα μεταδοθεί την Κυριακή 5 Απριλίου από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD.

Μ’ άλλα λόγια όλοι έχουν μέσω της συχνότητας των καναλιών της Nova μία σπουδαία τριπλή μπασκετική εμπειρία και ευκαιρία να απολαμβάνουν τόσο τους σπουδαιότερους αγώνες όσο και την αγαπημένη τους ομάδα όπου κι αν παίζει. Και όλους τους μεγάλους αγώνες του μπάσκετ μπορούν να τους απολαμβάνουν , με τη βραβευμένη πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, μέσω συσκευών laptops, smartphones και tablets, όπου και αν βρίσκονται, αρκεί να υπάρχει Wi-Fi σύνδεση.

Αν δεν είσαι ήδη συνδρομητής των καναλιών της Nova προλαβαίνεις το τζάμπολ για να πάρεις την πλέον χορταστική γεύση από το καλύτερο μπασκετικό μενού που σερβίρεται στο… πιάτο του από το κορυφαίο δημοσιογραφικό επιτελείο.

Σχετικές ειδήσεις