MEDIA

Με το σωστό δώρο, δεν θα θέλεις να βγεις από το σπίτι όλο το Χειμώνα!

Με το σωστό δώρο, δεν θα θέλεις να βγεις από το σπίτι όλο το Χειμώνα!

Στις 9 του Σεπτέμβρη είχα γενέθλια. Ας μη σχολιάσουμε πόσο χρονών έγινα, άλλωστε δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία. Σημασία έχει πως όσο μεγαλώνεις τόσο πιο εγκάρδιες ευχές δέχεσαι, τόσο πιο χρήσιμα δώρα λαμβάνεις. Πολλά τα κουτιά που είχα την τύχη να ανοίξω όμως -κλασικά- το καλύτερο δώρο το κάνει πάντα ο μπαμπάς στην κόρη.

Της Σοφίας Μαυραντζά

Φέτος, λοιπόν, μου έκανε δώρο ένα πακέτο συνδρομής στον ΟΤΕ TV. Πραγματικά, ίσως περισσότερο να μην έχω χαρεί με δώρο. Αμέσως έτρεξα να αναζητήσω το πρόγραμμα που θα με κρατήσει όλο το χειμώνα μέσα στο σπίτι. Μανιακή -ως γνωστό- με τις σειρές, προφανώς το πρώτο πράγμα που κοίταξα ήταν οι νέες αφίξεις.

Έχουμε και λέμε: ΟΤΕ CINEMA και ένα πλούσιο πρόγραμμα σε κινηματογραφικές πρεμιέρες, νέες σειρές και νέους κύκλους βραβευμένων σειρών, με περιμένει.

Στο OTE CINEMA 4HD, το κανάλι των σειρών, θα απολαύσω συναρπαστικούς νέους τίτλους. Το βραβευμένο με BAFTA Happy Valley, το γυρισμένο στην Ισλανδία Trapped, ο 3ος κύκλος-φινάλε του From Dusk till Dawn, η μίνι-σειρά Roots με τους Λόρενς Φίσμπερν, Φόρεστ Γουίτακερ, Τζόναθαν Ρις Μέγιερς, το δικαστικό Undercover, η μίνι-σειρά του BBC Thirteen, η μίνι σειρά από τον Τζούλιαν Φέλοους (Downton Abbey) Dr. Thorne, η δραματική σειρά από την Γερμανία Deutschland ’83, η περιπετειώδης σειρά Hooten and the Lady και το βασισμένο σε σειρά κόμικς Wynonna Earp και το υποψήφιο για 2 Emmy UnREAL από την παραγωγό των Buffy the Vampire Slayer & Girlfriend’s Guide to Divorce.

Όμως ειλικρινά αυτό που περιμένω είναι η 25η Οκτωβρίου για την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου τηλεοπτικού ντεμπούτου του σκηνοθέτη Πάολο Σορεντίνο (Youth, The Great Beauty), The Young Pope, με τον Τζουντ Λο και την Νταϊάν Κίτον! Κρατάω τη λέξη «Τζουντ Λο» βασικά και μετράω αντίστροφα τις μέρες…

Αν είχατε OTE TV και παλιότερα, τότε εσείς μάλλον περιμένετε τη συνέχεια του βραβευμένου με 2 Χρυσές Σφαίρες & 6 Emmy House of Cards (5ος κύκλος), το Billions με το δίδυμο Τζιαμάτι-Λούις (2ος κύκλος), τα δημοφιλή The Last Kingdom (2ος κύκλος) και The Durrells (2ος κύκλος), αλλά και τα Fortitude (2ος κύκλος), Girlfriend’s Guide to Divorce (3ος κύκλος), The Odd Couple (3ος κύκλος), The Affair (3ος κύκλος), Mozart in the Jungle (3ος κύκλος).

Μεταξύ άλλων, επειδή είμαι και γνωστό μάχιμο κορίτσι, ανυπομονώ να παρακολουθήσω σε Α’ τηλεοπτική προβολή, τον Ντάνιελ Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ στο Spectre, την υποψήφια για Όσκαρ ερμηνεία του Σιλβέστερ Σταλόνε ως Ρόκι στο Creed, αλλά και το επίσης οσκαρικό Trumbo, τη νέα ταινία του Τέρενς Μάλικ, Knight of Cups με τους Κρίστιαν Μπέιλ, Κέιτ Μπλάνσετ, Νάταλι Πόρτμαν, το Crimson Peak του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο.

«Παπακαλιάτης» λέω και πίνω νερό στο όνομά του, έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να μη δω και από τη μικρή οθόνη την απίστευτη ταινία «Ένας Άλλος Κόσμος» σε πρώτη τηλεοπτική προβολή.

Επίσης, στα κανάλια FOX & FOX Life, έρχονται συναρπαστικές νέες σειρές και νέοι κύκλοι σειρών: The Strain 3, American Horror Story 6, Empire 3, The Walking Dead 7, Suits 1 (FOX) και Grey's Anatomy 13, How To Get Away With Murder 3, Mistresses 4, Once Upon A Time 6, Modern Family 8, Grandfathered, Secrets And Lies 1 (FOX Life).

Καλό το lifestyle, αλλά επειδή έχω σπουδάσει και Ιστορία και μία... λόξα την έχω, τα ντοκιμαντέρ είναι ό,τι καλύτερο μπορώ να δω για να χαλαρώσω και ταυτόχρονα να ενημερωθώ. Με 11 κανάλια ντοκιμαντέρ, ο ΟΤΕ TV προσφέρει ποιοτικό πρόγραμμα και εκπομπές για διαφορετικές ηλικίες και ενδιαφέροντα. Το αγαπημένο μου (ήδη) κανάλι ΟΤΕ HISTORY, με επίκεντρο την ελληνική ιστορία και πολιτισμό, υποδέχεται τη νέα σεζόν με πολλά αφιερώματα (Η Ελλάδα στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, Αθάνατα Αρχαία Μνημεία, Σταθμοί Της Νεοελληνικής Ιστορίας: 1821-1941 κ.α.), νέα ντοκιμαντέρ από κορυφαίους Έλληνες και ξένους παραγωγούς, αλλά και τις δικές του πρωτότυπες εκπομπές: «Ελλάδα από το Α ως το Ω» και «Αυτοί που Τόλμησαν».

Τι μένει για να απολαμβάνω το πλήρες πρόγραμμα του OTE TV; Ένα... παιδί στο σπίτι! Γιατί με 5 παιδικά κανάλια, ο OTE TV προσφέρει το πιο πλούσιο και ποιοτικό πρόγραμμα για τα παιδιά όλων των ηλικιών, ενώ είναι η μόνη συνδρομητική πλατφόρμα που παρέχει και τα 3 κανάλια της Disney. Εντάξει, μπαμπά, θα γίνει κι αυτό μια μέρα! Μέχρι τότε, επαναλαμβάνω: Ήταν το καλύτερο δώρο!

Και να σου πω πως μπορείς να έρχεσαι σπίτι και να βλέπουμε μαζί αγώνες αφού τα κανάλια OTE SPORT θα καλύψουν όλο το UEFA Champions League και το UEFA Europa League και μαζί τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Premier League, LaLiga Santander, Serie A, Bundesliga, τα European Qualifiers 2018, το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ στο μπάσκετ το NBA κάνει πρεμιέρα στις 25 Οκτωβρίου αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV, όπως και οι εντός έδρας αγώνες της KAE Ολυμπιακός και της ΚΑΕ ΑΕΚ για την Basket League που ξεκινά τον Οκτώβριο.

Τώρα, μπαμπά, αν θέλεις να απολαύσεις και τις μεγαλύτερες διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού (Formula 1, MotoGP, WRC), αλλά και τα σπουδαία τουρνουά τένις, ATP World Tour Masters 1000, ΑΤP World Tour Finals και ΑΤP World Tour 500, τότε στα δικά σου γενέθλια θα σου κάνω δώρο εγώ μία συνδρομή γιατί αλλιώς… συνέχεια στο σπίτι μου θα είσαι!