MEDIA

Ντάνος, Μάριος ή Κωνσταντίνος: Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor

Ντάνος, Μάριος ή Κωνσταντίνος: Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor

Survivor: Μετά από πέντε μήνες σκληρής επιβίωσης οι τρεις τελευταίοι Survivors θα κάτσουν σήμερα απέναντι από τον Σάκη Τανιμανίδη για να διεκδικήσουν μία από τις δύο θέσεις στο μεγάλο τελικό του Survivor!

ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΒΟΡΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΗΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ

Γιώργος Αγγελόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ποιος θα είναι ο ένας και μοναδικός Survivor; Το βράδυ της Δευτέρας (03/07) παρακολουθήσαμε το πρώτο live του παιχνιδιού από την Αθήνα, οι τελευταίοι των... Δομινικανών επέστρεψαν από την Καραϊβική το βράδυ της Κυριακής και «προσγειώθηκαν» στο θεατράκι του άλσους Γαλατσίου.

surviiiv copy

Κερδίζοντας, στην ψηφοφορία του κοινού τον φίλο του Κώστα Αναγνωστόπουλο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος κατάφερε να προκριθεί στον ημιτελικό της Τρίτης (04/07), για να διεκδικήσει μία από τις δύο θέσεις στο μεγάλο τελικό, κόντρα στον «Ντάνο» και τον «τρελό Κύπριο». Σήμερα, οι τηλεθεατές θα κληθούν να ψηφίσουν και πάλι για να επιλέξουν τον αγαπημένο τους παίκτη που θα συνεχίσει στον τελικό της Τετάρτης!

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τον τελικό του Survivor

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχαν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στο σημερινό live κατακτώντας την ασυλία στα δύο τελευταία αγωνίσματα που έλαβαν χώρα στον Άγιο Δομίνικο. Οι δυο τους εκτός από την ασυλία, είχαν κερδίσει και ένα ταξιδάκι αναψυχής στην Κούβα. Εικόνες του εν λόγω ταξιδιού, μάλιστα, απολαύσαμε και στο πρώτο μέρος του χθεσινού επεισοδίου. Οι ταλαίπωροι Survivors με περίσσια χαρά έκαναν βόλτες στο νησί του Φιντέλ, ήπιαν κουβανέζικα κοκτέιλ και γεύτηκαν τοπικά εδέσματα, ενώ δεν δίστασαν να φλερτάρουν με ξανθιές Καλιφορνέζες, ως γνήσια greek καμάκια!

Η ήρεμη αποχώρηση του Μισθοφόρου

Μπορεί στο τελευταίο επεισόδιο του reality επιβίωσης από το συμβούλιο του νησιού, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ή αλλιώς ο εθνικός μας Μισθοφόρος, να πανηγύρισε έξαλλα την επικράτηση του απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλο Γιάννη Σπαλιάρα, ωστόσο χθες μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, απλώς χαμογέλασε και χειροκροτώντας τον Βασάλο για τη νίκη, έκανε τη μεγάλη έξοδο από το Survivor!

«Η χαρά μου είναι τεράστια. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε και χρεώθηκε για μένα, το έχει ξανακάνει και παλιότερα. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου πάρα πολύ. Δεν είναι εύκολο κάποιος να χρεώνεται για σένα. Τι να πω; Δεν μπορώ να μιλήσω. Τα συναισθήματα είναι πάρα πολύ έντονα αυτή τη στιγμή. Συγχαρητήρια στον Κώστα γιατί ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Ήταν άξιος συμπαίκτης και αντίπαλος», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στον Σάκη Τανιμανίδη που δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τη μεγάλη του νίκη!

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Μισθοφόρου, ο οποίος αν και κατάφερε να φτάσει στην πηγή, έφυγε διψασμένος, «νιώθω πάρα πολύ καλά. Είμαι πολύ συνειδητοποιημένος άνθρωπος γενικά στη ζωή μου. Ό,τι είναι να κάνω, το κάνω βήμα-βήμα. Μπήκα στο παιχνίδι, βήμα-βήμα έφτασα μέχρι το τέλος. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζει ο Κωνσταντίνος. Εύχομαι να τα πάει και αύριο πάρα πολύ καλά. Είναι ένας πολύ άξιος αντίπαλος. Ακόμα και στο ατομικό που παίξαμε ήταν πολύ δυνατός, ποτέ δεν φοβήθηκε τίποτα. Πολύ αληθινό παιδί και ξέρει πόσο πολύ τον συμπαθώ και τον εκτιμώ για την ειλικρίνειά του πάντα. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλο τον κόσμο που με στήριξε και που χάρη σε αυτούς βρίσκομαι εδώ».

Μία «ανάσα» από τον τελικό

Η μάχη Αναγνωστόπουλου – Βασάλου έχει ήδη περάσει στην Ιστορία και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πλέον στον μεγάλο ημιτελικό και στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Γιώργου Αγγελόπουλου (ας μην κρυβόμαστε) επί ελληνικού εδάφους.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά ο Κύπριος και ο Σκιαθίτης είναι τα δύο φαβορί για να περάσουν στον τελικό, ενώ ο Βασάλος ναι μεν είναι το αουτσάιντερ, αλλά τις τελευταίες ημέρες και μετά το επικό κουίζ, στο οποίο κέρδισε το αυτοκίνητο χάρη στη μαμά του, κερδίζει έδαφος.

Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη την μεγάλη 24ωρη ψηφοφορία του κοινού, τότε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με το ποσοστό που συγκέντρωσε μπορεί από τώρα να βγει στο Σύνταγμα ή στην πλατεία της Σκιάθου για να πανηγυρίσει. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι σίγουρο, γιατί και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έχει μεγάλο γκελ στο κοινό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι σήμερα στο θεατράκι του Γαλατσίου θα βρεθούν όλοι οι παίκτες του Survivor για να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους στο νησί της Καραϊβικής, κάτι που θα έχει πολύ ενδιαφέρον, μιας και Στέλιος Χανταμπάκης και Ντάνος θα συναντηθούν μετά από σχεδόν 2,5 μήνες για να λύσουν... τις διαφορές τους.

Σχετικές ειδήσεις