MEDIA

Eurovision 2019: Έτοιμη με ροζ φτερά η Φουρέιρα – Δείτε την back stage λίγο πριν τον τελικό (vid)

Eurovision 2019: Έτοιμη με ροζ φτερά η Φουρέιρα – Δείτε την back stage λίγο πριν τον τελικό (vid)
Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη βραδιά

Στο Ισραήλ βρίσκεται η Ελένη Φουρέιρα και ετοιμάζεται για την εντυπωσιακή της εμφάνιση στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2019.

Η τραγουδίστρια, που πέρσι κέρδισε εκατομμύρια θαυμαστές σε όλη την Ευρώπη, επιστρέφει απόψε στη σκηνή της Eurovision και όλοι περιμένουμε την εκρηκτική της εμφάνιση.

Σε μία ενότητα με τίτλο «Eurovision Legends», η Ελένη Φουρέιρα θα μοιραστεί τη σκηνή με τους Conchita Wurst, Mans Zelmerlöw και Verka Serduchka και θα ερμηνεύσει το «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η τραγουδίστρια λίγο πριν τον μεγάλο τελικό:

Η Ελένη Φουρέιρα, μαζί με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες, θα τραγουδήσει το «Hallelujah» με το οποίο το Ισραήλ κέρδισε τη Eurovision το 1979.

Η τραγουδίστρια του Fuego βρίσκεται στο Τελ Αβίβ από την Κυριακή απόλαυσε τις βόλτες της και εμφανίστηκε στο Orange Carpet μαζί με τους εκπρόσωπους όλων των χωρών.

Από την Κυριακή η Ελένη Φουρέιρα κάνει εντατικές πρόβες στην χορογραφία της, ώστε να δώσει τον καλύτερο εαυτό της στο «Dancing Lasha Tumbai». Μια εμφάνιση που περιμένουμε να συζητηθεί…

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2019 – Προγνωστικά: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής – Ανατροπή στον τελικό

Eurovision 2019: ΣΟΚ για Ελλάδα και Κύπρο - Ποια θέση τους δίνουν τα προγνωστικά (pics)