MEDIA

Eurovision 2019 – Προγνωστικά για τον μεγάλο νικητή: Ανατροπή στον τελικό

Eurovision 2019 – Προγνωστικά για τον μεγάλο νικητή: Ανατροπή στον τελικό

Στις 22:00 το βράδυ ξεκινά ο μεγάλος τελικός του 64ου Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού, που διεξάγεται στην πρωτεύουσα του Ισραήλ, το Τελ Αβίβ – Τι λένε τα τελευταία προγνωστικά – Το αουτσάιντερ που έγινε φαβορί και οι θέσεις Ελλάδας και Κύπρου

Οι δύο ημιτελικοί της Eurovision είναι πλέον παρελθόν και οι καλλιτέχνες που κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό θα τα δώσουν όλα για να ξεσηκώσουν το κοινό.

Εκατομμύρια τηλεθεατές θα συντονιστούν το Σάββατο το βράδυ (18/5, 22:00) για να απολαύσουν ένα θέαμα γεμάτο χρώμα, συγκινήσεις και φυσικά πολλή μουσική.

Στο διαγωνιστικό μέρος, η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα εμφανίζεται στην 13η θέση, ενώ η Κύπρος και η Τάμτα θα εμφανιστεί στην 11η θέση.

Εκτός διαγωνισμού, εκατομμύρια φανς σε όλο τον κόσμο περιμένουν μία εμφάνιση: Η Madonna θα ανέβει στη σκηνή για να ερμηνεύσει το κλασσικό πλέον "Like a Prayer" και το νέο της single "Future", που συμπεριλαμβάνεται στο νέο της άλμπουμ με τίτλο "MADAME X", και το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου.

Δεν θα είναι όμως μόνο η Μαντόνα που θα εμφανιστεί στον τελικό του διαγωνισμού αλλά και μεγάλοι νικητές (ή όχι) προηγούμενων διαγωνισμών που έκαναν αίσθηση με την παρουσία τους, όπως η Κοντσίτα Βουρστ, σε μία ενότητα με τίτλο "Eurovision Legends".

Μαζί της θα είναι και η Ελένη Φουρέιρα που θα ερμηνεύσει το "Dancing Lasha Tumbai" της Verka Serduchka, η ίδια η Serduchka που εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007 καθώς και ο Μονς Σέλμερλοβ (Μans Zelmerlow), η συμμετοχή της Σουηδία που κέρδισε στη Eurovision του 2015 με το τραγούδι "Heroes". Όλοι οι καλλιτέχνες θα πουν το «Hallelujah» με το οποίο το Ισραήλ κέρδισε την Eurovision το 1979.

Ο μεγάλος νικητής

Ο χορός των προβλέψεων έχει αρχίσει να παίρνει φωτιά! Ποιος θα είναι ο νικητής; Θα δικαιωθούν τα φαβορί ή θα έχουμε εκπλήξεις; Σε ποιες θέσεις θα είναι Ελλάδα και Κύπρος;

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ GALLERY:

Σχετικές ειδήσεις