MEDIA

Τι συμβαίνει σε αυτή την «Εκδρομή»;

Τι συμβαίνει σε αυτή την «Εκδρομή»;
Μέσα στο καταχείμωνο, σε άγριες καιρικές συνθήκες, 13 άτομα βρίσκονται εγκλωβισμένα σε ένα ξενοδοχείο - καταφύγιο στην απομακρυσμένη πλευρά ενός βουνού.

Άγνωστοι οι περισσότεροι μεταξύ τους, βρίσκονται εκεί ο καθένας με διαφορετική αφορμή.

Τι σχέση έχουν όλοι αυτοί οι φαινομενικά άσχετοι μεταξύ τους άνθρωποι; Βρέθηκαν τυχαία εκεί, ή κάποιος επιδίωξε να τους μαζέψει; Οι καιρικές συνθήκες απομονώνουν τους ήρωες μας στο απομακρυσμένο καταφύγιο και καθιστούν αδύνατη την απομάκρυνση τους από εκεί. Εγκλωβισμένοι αρχίζουν να καταλαβαίνουν πως ο εγκλεισμός τους, δεν είναι τυχαίος. Κανείς τους δεν θα βγει από εκεί μέσα όπως ήρθε...
Η ιστορία του παρελθόντος θα αποκαλυφθεί ανάγλυφη και θα διαμορφώσει σχέσεις και καταστάσεις, ανατρέποντας τα πάντα!

EKDROMI1

Την Τετάρτη 26/11/2014 θα δούμε τον Λάζαρο να πηγαίνει στο μοναστήρι κρυφά από την Έλλη, αλλά εκείνη τον αντιλαμβάνεται και τον ακολουθεί. Ο Βαγγέλης με το Στέλιο ψάχνουν τη Νατάσα, βρίσκουν το μαντήλι της δίπλα στο ποτάμι και ανησυχούν έντονα για την τύχη της.
Ο Μάρκος βρίσκει την Έλλη στο δάσος τραυματισμένη και εκείνη του εξομολογείται για την απαγωγή του παιδιού της και του ζητάει βοήθεια. Ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στη Βιργινία ότι γνωρίζονταν με τον άντρα της, ο οποίος αγνοείται σε ναυάγιο, και την σοκάρει με αποκαλύψεις. Η Αλεξάνδρα πλησιάζει το Θωμά και ζητά να μάθει ποιος τον έφερε στο βουνό, ενώ ο έγκλειστος του υπογείου δραπετεύει και εξαφανίζεται στο δάσος. Η Νατάσα εμφανίζεται στον ξενώνα σε κατάσταση σοκ, ενώ ο Μάρκος βρίσκει στο υπόγειο το πτώμα του Πάνου.

EKDR


ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αλέξανδρος Πανταζούδης
ΣΕΝΑΡΙΟ: Στέλλα Βασιλαντωνάκη
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Λίνα Σακκά, Όθωνας Μεταξάς, Τίνα Λεωνόρα, Γιάννης Ποιμενίδης, Δημήτρης Κοντός, Νίκος Κολοβός, Ιφιγένεια Δεληγιαννίδη, Βασιλική Γραικού, Νίκος Νικολάου, Γιώργος Χαλεπλής, Ευγενία Σαμαρά, Νίκος Τσολερίδης, Δημήτρης Κυρατσούδης, Έφη Κόντα, Στέλιος Καλαϊτζής, Ορέστης Παλιαδέλης, Μιχάλης Συριόπουλος, Αλέξανδρος Κασάπης.

Κάθε Τετάρτη βράδυ στις 22:15 στον ΑΝΤ1!

EKDROMH

Σχετικές ειδήσεις