Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Καινούργιου: «Όταν υπήρχε πρόβλημα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, δε ξεκατινιαζόμασταν στον αέρα»

Newsbomb

Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε θέση για την κόντρα Ιωάννας Μαλέσκου και Δημήτρη Παπανώτα

Η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα» για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και τον Δημήτρη Παπανώτα σχετικά με σχόλιο που είχε κάνει ο παρουσιαστής για τη διαφορά ηλικίας της Μαρίας Σολωμού και του Mente Fuerte.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου πρότεινε στην Ιωάννα Μαλέσκου να βλέπει πρώτα τα αποσπάσματα των εκπομπών, καθώς μπορεί να της μεταφέρουν λάθος πληροφορίες και σε περίπτωση που έχει ενοχληθεί από κάποιο σχόλιο να το λύνει προσωπικά και όχι στον αέρα της εκπομπής.

«Την πάτησε η Ιωάννα γιατί είναι το ίδιο που είχε γίνει παλιά και με εμάς. Λέει δεν το έχω δει το απόσπασμα, αλλά μου μετέφεραν. Αχ βρε Ιωάννα μου την έχω πατήσει κι εγώ έτσι στο παρελθόν και πια το έχω σταματήσει αυτό το… χόμπι. Πρέπει να το δεις γιατί στα μεταφέρουν αλλιώς», σημειώνει η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια προχώρησε σε αποκάλυψη για παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνη και την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την έλυσαν μέσω τηλεφώνου. «Όλα δεν λύνονται με απάντηση μέσα από τις εκπομπές. Εγώ τουλάχιστον με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, όταν κάτι λέγαμε και με την Σταματίνα και με την Μαίρη Παλιαλέξη και με τον Δημήτρη Παπανώτα και με τον Θέμη Μάλλη, παίρναμε τηλέφωνο και το λύναμε όταν υπήρχε πρόβλημα. Δεν ξεκατινιαζόμασταν στον αέρα», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Τελείωσε προσθέτοντας: «Της τα μεταφέρουν νομίζω λάθος της Ιωάννας»