Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor: Έξαλλη η Ασημίνα - «Ξέρω ότι η Σταυρούλα έχει μένος με εμένα...»

Newsbomb

Survivor: Η Ασημίνα βλέπει εχθρούς και μέσα στην ομάδα της.

Νέο επεισόδιο σήμερα στο Survivor με Μαχητές και Διάσημους να αγωνίζονται για την τρίτη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας.

Λίγο πριν το αγώνισμα οι Διάσημοι συζητούσαν για τον τίτλο του MVP με την Ασημίνα να εκνευρίζεται με την ομάδα της.

«Ο τίτλος του MVP έχει χαθεί από την ομάδα μου για κάποιο λόγο, χωρίς λόγο, γιατί μάλλον θέλουμε να τους δώσουμε κι αυτό. Δεν καταλαβαίνω γιατί η ομάδα μου λειτουργεί έτσι.

Αν εστιάσουμε στο δικό μου κομμάτι - αν εστιάσουμε - γιατί θεωρώ ότι η ομάδα μου δεν εστιάζει ποτέ στο δικό μου κομμάτι για να βγω MVP, πολύ απλά. Αν βγει ο MVP από εκεί και τον χαρίσει η ομάδα μου που δεν πιστεύει στο MVP, λογικά θα βγάλει εμένα. Δεν νομίζω ότι θα βγάλει κάποια δύναμη.

Αν σε περίπτωση βγει MVP η Σταυρούλα ξέρω ότι έχει μένος με εμένα, άρα ξέρω ότι θα βγάλει εμένα. Η ερώτηση ποια είναι; Θέλει η ομάδα μου να βγάλουν εμένα; Δεν καταλαβαίνω. Μας συμφέρει να κερδίσουμε την ασυλία ή όχι; Να σπάσω σήμερα τα πόδια μου με την ομάδα μου ή να κάτσω στο μπάγκο να είμαι αραχτή και light και να μην ασχολούμαι με κανέναν και να κοιτάξω την παρτάρα μου και την υγεία μου και να είμαι χαλαρή; Δεν καταλαβαίνω ποιος εδώ μέσα θέλει το καλό της ομάδας και ποιος το προσωπικό του καλό»