MEDIA

Survivor 20/2 spoiler: H τρίτη ασυλία, o σοβαρός τραυματισμός και η νέα αλλαγή στους κανονισμούς

Survivor 20/2 spoiler: H τρίτη ασυλία, o σοβαρός τραυματισμός και η νέα αλλαγή στους κανονισμούς

Ανατροπή στο σημερινό επεισόδιο του Survivor

Ένα νέο ανατρεπτικό επεισόδιο θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης στο Survivor με τους Μπλε να έχουν κερδίσει. Οι Μπλε έχουν ήδη κερδίσει όλες τις ασυλίες το τελευταίο διάστημα, με τους Κόκκινους να βάζουν… στοπ μετά από τέσσερις «μάχες» για το τοτέμ.

Οι Μαχητές έχουν γίνει πιο δυνατοί με την προσθήκη της Σταυρούλας Χρυσαειδή, δίνοντας άλλον αέρα και ψυχολογία στην ομάδας της, η οποία μείωσε κατά πολύ το προβάδισμα των Διασήμων που πλέον είναι στο 15-11. Αυτό σημαίνει πως οι δύο ομάδες έχουν κλείσει την ψαλίδα της αγωνιστικής απόστασης. Αν υπάρχει αυτή πλέον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Διάσημοι θα πάρουν την νίκη σήμερα.

Ένας τραυματισμός θα οδηγήσει τους Κόκκινους να αγωνιστούν χωρίς τον Φάνη Μπολέτση.

Υπενθυμίζεται πως στο trailer προδόθηκε και η νέα αλλαγή στους κανονισμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αποψινός στίβος θα είναι υδάτινος.

Η στρατηγική του Αλέξη Παππά - Τα έχει βάλει με τον Τζέιμς

Χθες στο συμβούλιο του νησιού ο Αλέξης Παππάς έκανε το σχόλιό του για τον Τζέιμς Καφετζή και τις επιδόσεις του στα αγωνίσματα.

Ο παίκτης των Διασήμων είπε: «Θεωρώ ότι τα ματσαρίσματα πήγαν ευνοϊκά για τ η ομάδα μου αλλά πήγαν εξίσου καλά και οι επιλογές που έκαναν οι άλλοι. Η Ασημίνα έφερε 3 νίκες και σιγά σιγά ανακτούμε τις δυνάμεις».

Για τους Μπλε, ο Αλέξης Παππάς: «Η Δώρα νομίζω ήταν πιο αργή απ' ότι συνήθως και ο Τζέιμς δεν έφερε κανέναν πόντο. Νομίζω ότι θέλει 2-3 εβδομάδες, μέχρι να αρχίσει να εξισορροπεί με τα run και τα εμπόδια που είναι και πιο χαμηλά. Ακόμα τα κιλά του δεν τον βοηθάνε για να είναι πιο ευλύγιστος».

Oι Μπλε ψήφισαν Μαριλίνα Βακονδίου, η οποία περίμενε να ακούσει το όνομά της.

«Φυσικά και το περίμενα, είναι πολύ λογικό. Τον πρώτο μήνα έφερνα κάθε μέρα νίκη, τις δύο τελευταίες εβδομάδες δεν σταυρώνω νίκη. Δεν είμαι εγώ, το προσπαθώ πολύ ψυχολογικά αλλά ήμουν σίγουρη», δήλωσε η παίκτρια του Survivor αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.