Meeting Point: Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αλέξης Χαρίτσης στο Newsbomb.gr

Τι ισχύει τελικά για το περίφημο «καλάθι της νοικοκυράς»; Θα μπει πλαφόν σε καυσόξυλα και πέλετ; Πώς θα αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης και η ακρίβεια; Ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην εκπομπή Meeting Point του Newsbomb.gr με την Όλγα Τρέμη.
Meeting Point: Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αλέξης Χαρίτσης στο Newsbomb.gr
1'

Με την ακρίβεια να δοκιμάζει τις αντοχές των πολιτών και τον χειμώνα να πλησιάζει απειλητικά, κυβέρνηση και αντιπολίτευση συγκρούονται για τους τρόπους αντιμετώπισης των διεθνών – κατά γενική ομολογία – φαινομένων της ενεργειακής κρίσης και της επακόλουθης ακρίβειας.

Ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης και ο κ. Αλέξης Χαρίτσης απαντούν στα ερωτήματα της Όλγας Τρέμη, με τον υπουργό Ανάπτυξης να υπεραμύνεται της κυβερνητικής πολιτικής, ωστόσο, να παραδέχεται πως υπάρχουν διεθνή φαινόμενα αισχροκέρδιας και κερδοσκοπίας τα οποία προσπαθεί η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει μέσω αυστηρών ελέγχων στην αγορά.

Ο κ. Αλέξης Χαρίτσης δεν αφήνει αναπάντητες τις δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, υποστηρίζοντας πως ο ελληνικός λαός βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα εκρηκτικό μείγμα: «Έκρηξη των τιμών από τη μία, μείωση της αγοραστικής δύναμης από την άλλη εξαιτίας της καθήλωσης των μισθών».

Τι υποστηρίζει όμως ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης για την επιβολή πλαφόν στα καυσόξυλα; Πώς μπορεί να αποβεί χρήσιμο το περίφημο «καλάθι της νοικοκυράς»; Ποιες ουσιαστικές παρεμβάσεις, προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Πώς υποστηρίζει ο κ. Χαρίτσης ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί η ακρίβεια και οι ανατιμήσεις;

Όλες οι απαντήσεις στην εκπομπή Meeting Point του Newsbomb.gr με την Όλγα Τρέμη, το πρωί της Τετάρτης, 12 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer της εκπομπής:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή