ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δημιουργώντας μοναδικές οικογενειακές στιγμές με τα έπιπλα GAND

Δημιουργώντας μοναδικές οικογενειακές στιγμές με τα έπιπλα GAND

Στο κατάστημα GAND στη Λ. Κηφισίας 129 στο Μαρούσι, αλλά και στο site epiplagand.gr μπορούμε να βρούμε αμέτρητες επιλογές για να δημιουργήσουμε το σαλόνι του σπιτιού μας όπως το θέλουμε.

Οι στιγμές που η οικογένεια ολόκληρη μαζεύεται στο σαλόνι του σπιτιού και περνά ποιοτικό χρόνο, είναι πραγματικά ανεκτίμητες για όλους. Το σαλόνι μας είναι ο χώρος που είναι αφιερωμένος σε αυτές τις συναντήσεις, πρωτίστως με την οικογένεια και στη συνέχεια και με άλλα αγαπημένα πρόσωπα στα οποία ανοίγουμε το σπίτι μας. Θέλουμε λοιπόν ο χώρος αυτός να είναι άνετος, να εξυπηρετεί τις ανάγκες μας – να μπορούμε δηλαδή να βρισκόμαστε όλοι μαζί – αλλά και να αντανακλά το προσωπικό μας ύφος, το γούστο μας, τον χαρακτήρα και τα πιστεύω μας.

Αυτό ακριβώς επιτυγχάνουμε επιλέγοντας για την επίπλωση και τη διακόσμηση του σαλονιού μας τα GAND, τα έπιπλα ελληνικής κατασκευής που χαρακτηρίζονται για την ποιότητα και το στιλ τους. Στο κατάστημα GAND στη Λ. Κηφισίας 129 στο Μαρούσι, αλλά και στο site epiplagand.gr μπορούμε να βρούμε αμέτρητες επιλογές για να δημιουργήσουμε το σαλόνι του σπιτιού μας όπως το θέλουμε και όπως το ονειρευόμαστε για να ζήσουμε ακόμα περισσότερες οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης και οικειότητας, ηρεμίας και ευτυχίας.

Η μεγάλη ποικιλία σχεδίων στα μοντέρνα σαλόνια της GAND περιλαμβάνει γωνιακούς καναπέδες υψηλών χαρακτηριστικών και άριστων υλικών σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς, με υφάσματα easy clean υψηλής ποιότητας, που θα δημιουργήσουν την ιδανική ατμόσφαιρα για το σπίτι μας είτε ως γωνιακοί καναπέδες είτε ως τριθέσιοι-διθέσιοι καναπέδες.

Παράλληλα όμως, μπορούμε να διαμορφώσουμε τα δικά μας έπιπλα σαλονιού, ώστε να ανταποκρίνονται στο προσωπικό μας στιλ, πάντα με τη βοήθεια και την καθοδήγηση των έμπειρων διακοσμητών της εταιρείας, που μπορούν να αναδείξουν τους χώρους μας. Στα GAND άλλωστε, όλα τα έπιπλα ελέγχονται σε κάθε στάδιο παραγωγής καθώς η κατασκευή γίνεται στο εργοστάσιο της εταιρείας, που άλλωστε μας παρέχει 15 χρόνια γραπτή εγγύηση.

Από τον καναπέ στη σύνθεση του καθιστικού μας και τη διακόσμηση

Ο καναπές διαδραματίζει τον κεντρικό «ρόλο» σε κάθε σαλόνι και οι γωνιακοί καναπέδες μπορούν να αποτελέσουν ιδανική λύση για τον χώρο μας. Τα μοναδικά σχέδια της GAND προσαρμόζονται σε κάθε στιλ, ενώ στη μεγάλη ποικιλία που διαθέτουν μπορούμε να βρούμε και τον καναπέ κρεβάτι – την απόλυτη λύση για τα μικρά καθιστικά. Στους μικρούς χώρους επίσης ταιριάζει ένας διθέσιος καναπές ή ένας τριθέσιος, ενώ μια σύνθεσή τους μπορεί να είναι κατάλληλη και για ένα μεγάλο καθιστικό. Η εξοικονόμηση χώρου και η πρακτικότητα που προσφέρουν τα έπιπλα GAND, είναι σημαντικά στοιχεία τόσο για τη διακόσμηση όσο και για την εργονομία στο σαλόνι μας. Αξίζει να γνωρίζουμε επίσης, ότι στους χειροποίητους γωνιακούς καναπέδες η επιλογή του υφάσματος μέσα από την μεγάλη ποικιλία σε διάφορες αποχρώσεις και υφές που διαθέτουμε, γίνεται πάντα με τη συνδρομή έμπειρων διακοσμητών.

Επιπλέον, μπορούμε να προσθέσουμε στον χώρο μας τις κατάλληλες πολυθρόνες, το στιλ των οποίων μπορεί να επηρεάσει το ύφος της διακόσμησης – κάτι που ισχύει είτε σε ένα καθιστικό είτε σε μία κρεβατοκάμαρα. Πολύ σημαντική είναι η επιλογή που θα κάνουμε για το τραπεζάκι του σαλονιού μας, καθώς τα τραπεζάκια σαλονιού θεωρούνται ως βασικά στοιχεία του χώρου. Συνήθως βρίσκονται στο κέντρο του καθιστικού και συμπληρώνουν το στυλ του καναπέ. Στα έπιπλα GAND μπορούμε να επιλέξουμε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων αυτό που μας ταιριάζει, τόσο αναφορικά με το design όσο – κυρίως και σε σχέση με την πρακτικότητα.

Το design του σαλονιού μας απογειώνεται με τη σύνθεση που θα επιλέξουμε για τον τοίχο: Ραφιέρες, ντουλάπια, ραφάκια και συρτάρια δημιουργούν μια αίσθηση οικειότητας καθώς αντικατοπτρίζουν τόσο τις ανάγκες μας όσο και το στιλ μας. Επιλέγοντας μέσα από την μεγάλη ποικιλία σχεδίων την σύνθεση που μας εμπνέει, αφήνουμε στα έπιπλα GAND τη σχεδίαση και κερδίζουμε μια σύνθεση αποκλειστικά για εμάς, με γνώμονα την αισθητική και την λειτουργικότητα που χρειάζεται ο χώρο μας.

Το σαλόνι μας μπορεί να γίνει ο χώρος που θα φιλοξενεί τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της κάθε μας ημέρας. Τα έπιπλα GAND μπορούν να μας βοηθήσουν ώστε να αποτυπώσουμε στον χώρο το δικό μας στιλ, με εγγύηση ποιότητας και αισθητική, με σιγουριά και εμπιστοσύνη.