ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης Χορηγός Εκπαίδευσης στις Ημέρες Καριέρας Τουρισμού «Gordon Charles»

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης Χορηγός Εκπαίδευσης στις Ημέρες Καριέρας Τουρισμού «Gordon Charles»

ΤΟ Νο1 ΙΕΚ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ CONCEPT, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ & 50% ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις του παγκόσμιου Τουρισμού αναζητούν προσωπικό σε όλες τις ειδικότητες Chef & Hospitality, στο πλαίσιο των Career Days by Gordon Charles.. Kαι το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, πρωτοπόρο στις σπουδές Μαγειρικής & Τουριστικών Επαγγελμάτων στη Βόρειο Ελλάδα -με σταθερό γνώμονα την επαγγελματική αποκατάσταση και επιτυχία των αποφοίτων του, καθώς διαθέτει το ισχυρότερο Job Center εκπαιδευτικού ομίλου στη χώρα μας- δεν θα μπορούσε παρά να υποστηρίξει, ως Χορηγός Εκπαίδευσης, αυτό το καινοτόμο project!

O λόγος για τις Ημέρες Καριέρας που αφορούν στον κλάδο της φιλοξενίας, με… Bus Tour σε 8 πόλεις της Ελλάδας, και τελούν υπό τις αιγίδες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και των Δήμων Αλεξανδρούπολης, Λαρισαίων και Καβάλας, με την «υπογραφή» του Πρέσβη της ελληνικής γαστρονομίας, πρώην Προέδρου Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος και βραβευμένου chef, κου. Μίλτου Καρούμπα (Event Ambassador του Bus Tour)! Ένα πρωτοποριακό concept, με στόχο να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ εργοδοτών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της φιλοξενίας ανά την υφήλιο και αναζητούν εργατικό δυναμικό, και όλων όσων ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με την τουριστική βιομηχανία.

Ως Χορηγός Εκπαίδευσης των Career Days που διοργανώνονται από την Gordon Charles -εταιρεία με πολυετή εμπειρία και διεθνή παρουσία στον τομέα του HR consulting and recruitment- το ΙΕΚ ΑΛΦΑ προσφέρει 1 πλήρη Υποτροφία Σπουδών στα Τουριστικά Επαγγέλματα, καθώς και 50% επιδότηση διδάκτρων σε όλους τους συμμετέχοντες που ενδιαφέρονται για Τουριστικές & Επισιτιστικές Σπουδές Υπεροχής!

Μεγάλοι Ξενοδοχειακοί Όμιλοι από Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και εκπρόσωποι της Κρουαζιέρας, θα δώσουν το «παρών», απευθυνόμενοι σε επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου όλων των ειδικοτήτων, σε ειδικευόμενους ή σπουδαστές Τουριστικών Επαγγελμάτων, αλλά και σε μη εξειδικευμένο προσωπικό με διάθεση να εργαστεί στον Τουρισμό, αφού όλες οι εν λόγω εταιρείες παρέχουν εξειδικευμένη εκπαίδευση για οποιαδήποτε θέση, μόνιμη ή εποχική.

Όραμα των διοργανωτών είναι να δημιουργήσουν ισχυρούς δεσμούς, τόσο με τους ίδιους τους ανθρώπους που προσελκύουν για recruiting, όσο και με τις επιχειρήσεις που εμπιστεύονται το όνομα Gordon Charles.

Μεταξύ των πόλεων, όπου θα κάνει «στάση» το «Bus Tour» είναι και η Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου και ώρες 10.00-18.00 (ξενοδοχείο Grand Hotel Palace).

INFO