ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κρυπτονομίσματα που θα εκτοξευθούν έως και 100 φορές το 2023

Κρυπτονομίσματα που θα εκτοξευθούν έως και 100 φορές το 2023

Η νοοτροπία απέναντι στα κρυπτονομίσματα άλλαξε και πλέον θεωρούνται από τις πιο προσοδοφόρες επενδύσεις.

Η αγορά των κρυπτονομισμάτων αλλάζει και εξελίσσεται συνεχώς, ποιο θα είναι όμως το μέλλον της τα επόμενα χρόνια; Η νοοτροπία απέναντι στα κρυπτονομίσματα άλλαξε και πλέον θεωρούνται από τις πιο προσοδοφόρες επενδύσεις.

3 κρυπτονομίσματα που θα εκτοξευθούν:

To Google AI προβλέπει ότι τα κρυπτονομίσματα θα ανέβουν

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που το Google AI πιστεύει ότι τα κρυπτονομίσματα μπορούν να εκτοξευθούν μέχρι και 100 φορές της τιμής τους το 2023. Όλο και περισσότεροι οργανισμοί και επιχειρήσεις δέχονται κρυπτονομίσματα σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι τα κρυπτονομίσματα γίνονται πλέον ένας τρόπος πληρωμής ευρείας αποδοχής και επηρεάζουν την αγορά και τελικά τις τιμές των προϊόντων.

Επιπλέον, η ανάγκη της εποχής για αποκεντρωμένη οικονομία κάνει τα κρυπτονομίσματα να ανεβαίνουν συνεχώς σε δημοτικότητα. Πολλοί μεγάλοι οικονομικοί οργανισμοί επενδύουν σε κρυπτονομίσματα αποδεικνύοντας ότι η αγορά τα έχει αποδεχτεί πλήρως. Aκόμα και οι κυβερνήσεις δείχνουν ενδιαφέρον στη νέα τεχνολογία blockchain. Επομένως το μέλλον διαγράφεται ευοίωνο για τις τιμές των κρυπτονομισμάτων.

Αναλυτικά τα 3 κρυπτονομίσματα

Ανάμεσα στις τόσες νέες κυκλοφορίες κρυπτονομισματων είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς την ιδανική επένδυση. Θα πρέπει να συνδυάζει τις υψηλές προοπτικές ανόδου τιμής με την αξιοπιστία. Ερευνώντας όλες τις παραμέτρους ανακαλύψαμε αυτά τα κρυπτονομίσματα που έχουν τις μεγαλύτερες δυνατότητες ανάπτυξης.

Wall street memes

Το Wall Street memes έναντι των άλλων meme κρυπτονομισμάτων διαθέτει μια κοινότητα με δυνατή παρουσία σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γι’ αυτό και κυριολεκτικά πετάει μέσω της προπωλησής του που έφτασε τα 10 εκατομμύρια δολάρια.

Η κοινότητα αυτή κίνησε το ενδιαφέρον μέχρι και του Ελον Μασκ, κάτι που δημιούργησε περισσότερες συζητήσεις γύρω από το Wall street memes. Η πλατφόρμα του είναι από τις πιο διασκεδαστικές αφού εδώ θα βρείτε ξεκαρδιστικά memes για την αγάπη στο χρήμα.

Αν ψάχνετε για το επόμενο meme κρυπτονόμισμα που θα σαρώσει, το Wall street memes είναι μια επιλογή με πολλές πιθανότητες αφού ήδη έχει εξαιρετική ανοδική πορεία που φαίνεται ότι θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα.

Επισκεφθείτε το Wall Street Memes

Ecoterra

Το Ecoterra είναι ένα πράσινο κρυπτονόμισμα που νοιάζεται για την προστασία και το μέλλον του πλανήτη. Η πλατφόρμα του προωθεί τις ενέργειες ανάπτυξης της οικολογικής συνείδησης όπως ανταμοιβές για ανακύκλωση.

Η προπώληση του Ecoterra έφτασε τα 5 εκατομμύρια ενώ ετοιμάζεται για την έκδοση της δοκιμαστικής εφαρμογής.

Η δράση του Ecoterra συνεχίζεται με τα μέλη της ομάδας να παρευρίσκονται πρόσφατα στο ετήσιο Φεστιβάλ Πράσινης Τεχνολογίας του Βερολίνου, όπου είχαν την ευκαιρία να συνδεθούν με τους κορυφαίους χορηγούς της εκδήλωσης, όπως η Tesla και η Audi.

Επισκεφθείτε την προπώληση της Ecoterra τώρα

DeeLance

Το DeeLance φιλοδοξεί να γίνει η καλύτερη πλατφόρμα στην αγορά εργασίας αφού ήδη συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο δολάρια στην επιτυχημένη προπώληση του.

Υπερέχει σε σύγκριση με το Upwork και Fiverr αφού παρακάμπτει μεσάζοντες και μειώνει τις προμήθειες.

Είναι διαθέσιμο όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο και μπορείτε να πουλήσετε τη δουλειά σας ή να βρείτε τους καλύτερους επαγγελματίες για να προσλάβετε.

Αγόρασε DeeLance τώρα