ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πασχαλινά δώρα: Τα παιχνίδια που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά μας στις πασχαλινές διακοπές

Πασχαλινά δώρα: Τα παιχνίδια που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά μας στις πασχαλινές διακοπές

Αν λοιπόν, βρίσκεστε και εσείς ήδη, στην αναζήτηση των παιχνιδιών που θα προσφέρουν στιγμές χαράς στα παιδιά σας ή τα βαφτιστήρια σας, εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε πιο εύκολη τη διαδικασία.

Το Πάσχα ήταν, είναι και θα είναι η ευκαιρία να ανεβάσουμε τη διάθεσή μας, να περάσουμε όμορφες στιγμές και να δημιουργήσουμε κοινές αναμνήσεις με τα παιδιά μας. Όσο πλησιάζει ωστόσο, ένα ζήτημα που βρίσκεται στις προτεραιότητές μας είναι τα πασχαλινά δώρα, που μπορούμε να τους προσφέρουμε και που θα τα κάνουν να απολαύσουν κάθε στιγμή των διακοπών τους.

Αν λοιπόν, βρίσκεστε και εσείς ήδη, στην αναζήτηση των παιχνιδιών που θα προσφέρουν στιγμές χαράς στα παιδιά σας ή τα βαφτιστήρια σας, εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε πιο εύκολη τη διαδικασία. Διότι το μόνο που χρειάζεται, είναι ένας «οδηγός» αγορών, που θα μας βοηθήσει να επιλέξουμε τα κατάλληλα δώρα για τα μικρά μας.

Φράνκι το Αρνάκι: Το πιο γλυκό και διαδραστικό παιχνίδι είναι ένα αρνάκι!

Αν το παιδί μας έχει φτάσει τα πέντε και ενθουσιάζεται με οτιδήποτε κινείται γύρω του, η Φράνκι το Αρνάκι, από τη σειρά Little Live Pets, πρόκειται να γίνει η καλύτερή του φίλη. Με περισσότερους από 25 ήχους και αντιδράσεις, η Φράνκι κινείται και χορεύει, κουνά χαρούμενα την ουρίτσα της ενώ του δίνει τη δυνατότητα να την ταΐσει, να χαϊδέψει το απαλό της τρίχωμα, αλλά και να την πάει βόλτα με το λουράκι της σε κάθε πασχαλινή εξόρμηση που θα κάνουμε στη φύση.

Ώρα για παιχνίδι στο Μανιταρόσπιτο των Στρουμφ

Όσο κι αν διαφέρει η εποχή που μεγαλώσαμε εμείς, με αυτή που μεγαλώνει τώρα το παιδί μας, κάποια πράγματα, όπως τα αγαπημένα μας κινούμενα σχέδια, παραμένουν ίδια. Ο λόγος φυσικά, για τα αγαπημένα Στρουμφάκια. Φέτος λοιπόν, μπορούμε να επιλέξουμε ως δώρο του το μαγικό σπιτάκι της Στρουμφίτα ή του Χαχανούλη, που θα μπορεί να ανοίξει με το δικό του μαγικό κλειδί και είναι ιδανικό, αν βρίσκεται μεταξύ τριών έως πέντε χρονών.

Ένα δώρο… χελωνο-δράσης βασισμένο στην ταινία Mutant Mayhem

Τα Χελωνονιντζάκια αποτελούν μία διαχρονική αγάπη για κάθε παιδί, που λατρεύει την περιπέτεια. Μάλιστα, οι αγαπημένες χελώνες εξελίσσονται μαζί του και έρχονται με ανανεωμένες φιγούρες, βασισμένες στην πιο πρόσφατη ταινία τους Mutant Mayhem, έτσι ώστε να μας δώσουν τη «λύση» για το δώρο που ψάχνουμε.

Είτε επιλέξουμε μία movie Χελωνονιτζάκια φιγούρες δράσεις, είτε το Pizza Fire Van, με το οποίο κυκλοφορούν και ξεκινούν τις μάχες τους εκτοξεύοντας… πίτσες, το σίγουρο, είναι πως το παιδί μας δεν θα βλέπει την ώρα να ξεκινήσουν οι περιπέτειες στους υπονόμους.

Goo Jit Zu: Ένας ζουληχτός ήρωας που φωσφορίζει στο σκοτάδι

Το ...ζούληγμα είναι ως γνωστό αγαπημένη δραστηριότητα των παιδιών και προσφέρει τις πιο διασκεδαστικές στιγμές. Μπορούμε λοιπον να επιλέξουμε για το μικρό μας τους Goo Jit Zu ήρωες, οι οποίοι φωσφορίζουν και στο σκοτάδι , και είναι ιδανικοί για ηλικίες 4 έως 8 χρονών. Η διαδικασία είναι απλή: Το παιδί τους τεντώνει, τους ζουλάει, αυτοί αποκτούν το τριπλάσιο μέγεθος και έτσι, ξεκινούν οι πιο διασκεδαστικές μάχες.

Godzilla x Kong: Όταν ο κόσμος της ταινίας παίρνει ζωή

Αν έχουμε μικρούς ή και μεγαλύτερους fans του Monsterverse ή και των δεινοσαύρων μια άλλη σειρά παιχνίδιών που θα ενθουσιάσει είναι αυτή που βασίζεται στην νέα ταινία Godzilla x Kong – The New Empire. Ένας θρυλικός κόσμος παίρνει ζωή, με τις νέες φιγούρες δράσης και δίνει στα παιδιά τη δυνατότητα να αναπαραστήσουν όλες τις αγαπημένες στιγμές της ταινίας συλλέγοντας τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες!

Μάσα & Αρκούδος εν δράση!

Βρισκόμαστε στις ηλικίες μεταξύ τριών έως εφτά χρονών και αυτό σημαίνει πως οι ιστορίες της σειράς Masha and the Bear αποτελούν μία από τις αγαπημένες μας ασχολίες. Ακριβώς γι’ αυτό, το πασχαλινό δώρο που θα φέρει το χαμόγελο στο παιδί μας μπορεί να είναι το «Σπίτι του Αρκούδου», ή ένα σετ με φιγούρες από τη σειρά Η Μάσα & ο Αρκούδος, ώστε να τους έχει παντού μαζί και να δημιουργεί τις δικές του ιστορίες.

Curlimals: Το πιο μαγικό δώρο για το παιδί μας που αγαπάει τα ζώα

Τα Curlimals, οι πιο χαριτωμένοι φίλοι του δάσους, οι οποίοι κινούνται, μιλούν και ανταποκρίνονται στο άγγιγμα, είναι αν μη τι άλλο το ιδανικό πασχαλινό δώρο, ειδικά αν το παιδί μας είναι τριών έως οκτώ χρονών και του αρέσουν τα λούτρινα και αγαπησιάρικα παιχνίδια. Και αυτό, διότι τα απαλά και τρυφερά ζωάκια μπορούν να ενθαρρύνουν τη συμπεριφορά φροντίδας του παιδιού μας, αλλά και να υποστηρίξουν τη συναισθηματική του ανάπτυξη με τον πιο διαδραστικό τρόπο.

Magic Mixies Pixlings: Όλη η μαγεία των Magic Mixies σε μια κούκλα!

Τα «μαγικά» είναι ένα παιχνίδι που κάθε παιδί από πέντε έως δέκα χρονών θέλει να ανακαλύψει, γι’ αυτό τις φετινές διακοπές του Πάσχα έχουμε την ευκαιρία να του γνωρίσουμε τις κούκλες Magic Mixies Pixlings. Οι Pixlings, μικρά και αέρινα ξωτικά από την Elixia, έρχονται να διαδώσουν τη μαγεία στον κόσμο των μικρών μας. Το μόνο που έχει να κάνει λοιπόν, είναι να προσθέσει το νερό, τα ελιξίρια και τα υπόλοιπα συστατικά του μαγικού φίλτρου, και πιέζοντας προς τα κάτω το πετράδι, να εμφανίσει την κούκλα Pixlings της μαγικά!

Το μόνο σίγουρο, είναι πως φέτος το Πάσχα, με «οδηγό» μας την Giochi Preziosi, μπορούμε να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές πασχαλινών παιχνιδιών, που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά μας σε όποια ηλικία κι αν βρίσκονται.