ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έχεις ευαίσθητο στόμα; Αυτή η οδοντόκρεμα θα σου αλλάξει την ζωή

Έχεις ευαίσθητο στόμα; Αυτή η οδοντόκρεμα θα σου αλλάξει την ζωή

Αν έχεις ευαίσθητο στόμα τότε υποφέρεις συχνά από άφθες και ενδεχομένως δεν μπορείς να απολαύσεις κάποιο ζεστό ρόφημα ή ένα παγωτό χωρίς πόνο στα δόντια.

Οι άφθες ίσως οφείλονται σε πολλούς παράγοντες είτε ενδογενείς (προδιάθεση, ορμονικές μεταβολές), είτε εξωγενείς (ιοί, βακτήρια, αλλεργιογόνα) είτε σε συνδυασμό αυτών. Αντίστοιχα, η υπερευαισθησία και ο πόνος στα δόντια οφείλεται στην έκθεση της οδοντίνης στο περιβάλλον της στοματικής κοιλότητας. Και στις δύο περιπτώσεις, η ευαισθησία στο στόμα και τα συμπτώματα αυτής αποτελούν πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί καθημερινά.

150203 Zen Protein Comp3 Color low 01

Εδώ έρχεται η νέα, μοναδική σειρά προϊόντων στοματικής υγιεινής Zendium να αλλάξει τα δεδομένα και την ζωή σου αν έχεις ευαίσθητο στόμα. Πρόκειται για την πρώτη σειρά που χρησιμοποίησε ένζυμα και πρωτεΐνες όμοια με αυτά που περιέχονται στο σάλιο, για την προστασία της στοματικής υγείας. Η Zendium είναι βασισμένη στην Βιοεπιστήμη κι έτσι περιέχει τους πιο ήπιους αφριστικούς παράγοντες που σέβονται τους ευαίσθητους ιστούς του στόματος αλλά και τα ευαίσθητα δόντια. Συγκεκριμένα, η Zendium συνεργάζεται με το σάλιο σου και λειτουργεί αρμονικά με το στόμα σου παρέχοντάς σου την πιο ήπια, ολοκληρωμένη προστασία.

Η Zendium Sensitive μάλιστα, είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να παρέχει επιπλέον προστασία στα ευαίσθητα στόματα και το καταλαβαίνεις άμεσα, με την πρώτη εφαρμογή αφού είναι διαφορετική από κάθε τι που μπορεί να έχεις δοκιμάσει. Αν μάλιστα την συνδυάσεις με το στοματικό διάλυμα Complete Protection αλλά και την οδοντόβουρτσα Sensitive extra soft με τις μαλακές ίνες, τότε θα έχεις χαρίσει στον εαυτό σου την πιο πλήρη, αποτελεσματική και φυσική λύση. Αναζήτησέ την στα καταστήματα σήμερα και άσε την... Βιοεπιστήμη να σου αλλάξει την ζωή!