ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα μαλλιά μας πίσω!

Τα μαλλιά μας πίσω!

To ΚMax Milano, κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού και βραβεύτηκε στα Social Media Awards 2018

Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η πιο social τελετή απονομής των βραβείων Social Media Awards 2018. Για 5η συνεχή χρονιά στα Social Media Awards βραβεύτηκαν τα brands που μέσα από τα social media κατάφεραν να προσεγγίσουν με έξυπνο τρόπο τους καταναλωτές και να «μιλήσουν» μαζί τους.

Ο θεσμός των Social Media Awards ξεκίνησε το 2013 και εξελίχθηκε στο ετήσιο σημείο αναφοράς για την αγορά της ψηφιακής επικοινωνίας. Κάθε χρόνο η κριτική επιτροπή που αποτελείται από καταξιωμένους επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς της ψηφιακής επικοινωνίας μελετά δεκάδες project που συμμετέχουν και βραβεύει τους καλύτερους σε κάθε κατηγορία.

H καμπάνια του ΚΜax Milano με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Φερεντίνο , κατάφερε να τραβήξει την προσοχή του κοινού για ένα θέμα-taboo, κυρίως για τους άντρες αλλά και για αρκετές γυναίκες, την τριχόπτωση. Μέσα από καθημερινές ιστορίες με χιούμορ αλλά και με χρηστικό υλικό, όπως video με τον τρόπο χρήσης, personal reviews από χρήστες του KMax Milano κ.α., κατάφερε να κερδίσει την προσοχή και την εμπιστοσύνη του κοινού.

2

H καμπάνια του ΚΜax Milano απέσπασε το bronze award στην κατηγορία Best Social Media Strategy for Product / Service Launch στην οποία βραβεύεται η στρατηγική εκείνη που αξιοποίησε τα Social Media για να λανσάρει αποτελεσματικά ένα καινούργιο προϊόν ή υπηρεσία.

Η ομάδα που οδήγησε το KMax Milano στην επιτυχία αποτελείται από την εταιρεία Dermamed, αποκλειστικό διανομέα των προϊόντων KMax Milano σε Ελλάδα & Κύπρο, το digital agency iTrust Digital Strategy και την κα Μαρία Χατζινά, marketing manager της Dermamed, οι οποίοι παρέλαβαν και το βραβείο.

3

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι» δήλωσε η κα. Μαρία Χατζινά marketing manager της Dermamed «που η καμπάνια μας είχε τόσο μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό. Για εμάς, το ζητούμενο αυτής της καμπάνιας, ήταν να προσεγγίσουμε το θέμα της τριχόπτωσης και να μιλήσουμε για αυτό στο ενδιαφερόμενο κοινό, μέσα από ένα φρέσκο και απενοχοποιημένο μήνυμα. Αυτό που κερδίσαμε αρχικά, είναι η προσοχή και η εμπιστοσύνη του κοινού και τελικά μέσα από αυτό ήρθε και η βράβευση.»

Για περισσότερο από 15 χρόνια, εκατομμύρια άνδρες & γυναίκες, σε όλο το κόσμο, εμπιστεύονται τη σειρά προϊόντων KMax Milano – με ναυαρχίδα τις μικροΐνες φυσικής κερατίνης KMax Milano Concealing Hair Fibers- και απολαμβάνουν ξανά πλούσια νεανικά μαλλιά! Οι μικροΐνες KMax Milano Concealing Hair Fibers, καλύπτουν άμεσα τα αραιά, αδύναμα και λεπτά μαλλιά, χαρίζοντας ένα πλούσιο και πυκνό αποτέλεσμα. Το KMax Milano Concealing Hair Fibers αποτελείται από 100% μικροΐνες φυσικής Κερατίνης υψηλής ποιότητας, της ίδιας πρωτεΐνης που συνθέτει τα μαλλιά μας. Διατίθεται σε 9 φυσικές αποχρώσεις και ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε τύπο μαλλιών.

Τα προϊόντα KMax Milano κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στην Ιταλία και εισάγονται συσκευασμένα. Περιέχουν φυσικά συστατικά, επιλεγμένα με τα αυστηρότερα standards ποιότητας και είναι δερματολογικά ελεγμένα. Όλα τα προϊόντα KMax Milano φέρουν τη σήμανση CPNP της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ασφαλή παραγωγή και κυκλοφορία καλλυντικών προϊόντων. Αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων KMax Milano στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι η εταιρεία DERMAMED.

Μάθετε περισσότερα για το KMax Milano στο kmax.gr & στο 210-8056000.