ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αληθινοί φίλοι και διαχρονικές σχέσεις παρέα με την FIX Hellas

Αληθινοί φίλοι και διαχρονικές σχέσεις παρέα με την FIX Hellas

Πρόσωπα οικεία, χαμόγελα ζεστά, άνετο κλίμα, γεύσεις και νότες από Ελλάδα και η παγωμένη FIX Hellas της καρδιάς μας. Πού συνέβησαν όλα αυτά;

Κάθε στιγμή σε κάθε σημείο της Ελλάδας, αλλά και στη γιορτή που διοργάνωσε η FIX για την αληθινή φιλία, την Πέμπτη 20 Ιουνίου στα Πετράλωνα, στο μεζεδοπωλείο Καρδερίνα.

Στην ευχάριστη βραδιά μας υποδέχτηκαν η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ένα ζευγάρι στο σανίδι αλλά και στη ζωή, διαφορετικό από τα άλλα.

Η αρχή της σχέσης τους ξεκίνησε το 1992, όταν ο Χρήστος κλήθηκε από έναν φίλο του να πάει να γνωρίσει την «Μεγαλύτερη Σταρ του Λεκανοπεδίου» όπως ανέφερε, και από τότε έγιναν αχώριστοι.

Μία φιλία δοκιμασμένη, η οποία έχει αντέξει τις δυσκολίες αυτής της ζωής με την αγάπη του ενός για τον άλλον να μένει αλώβητη στο πέρασμα του χρόνου.

Στα εύκολα και στα δύσκολα, στα ευχάριστα και στα δυσάρεστα, πάντα μαζί. Γιατί οι δυνατές φιλίες είναι FIX.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Οι δυο τους μας εξιστόρησαν προσωπικές τους ιστορίες αληθινές, βγαλμένες από την καρδιά.

Η χημεία του δίδυμου αυτού και οι ματιές στοργής και συντροφικότητας που έριχναν ο ένας στον άλλον μας θύμισαν πόσο σημαντικοί είναι οι φίλοι στη ζωή, πόσο ανάγκη έχουμε να μοιραζόμαστε μαζί τους κάθε μας στιγμή και να συζητάμε μαζί τους για ώρες, τσουγκρίζοντας τις FIX φιάλες μας, τις καλοκαιρινές βραδιές.

Έτσι λοιπόν, η FIX μας προσέφερε μία βραδιά αληθινής φιλίας και αγάπης, ανάμεσα σε αληθινούς ανθρώπους. Τραγουδήσαμε όλοι μαζί με μία φωνή, φάγαμε ελληνικά παραδοσιακά εδέσματα και γελάσαμε με την ψυχή μας, πίνοντας την ελληνική παράδοση στο ποτήρι, την FIX Hellas.

Οι φίλοι, ο χώρος, η ατμόσφαιρα, η μουσική και η απόλαυση της παγωμένης FIX, έκαναν αυτή τη βραδιά μαγική και ξεχωριστή για όλους.

Η θετική αύρα των παρευρισκόμενων στη μεγάλη γιορτή της φιλίας και η FIX Hellas μας έκαναν όλους μία μεγάλη παρέα, νιώθοντας οικεία ο ένας με τον άλλον.

Ενωθήκαμε γύρω από τα τραπέζια και περάσαμε όλοι μαζί μία αξέχαστη βραδιά.

Σχετικές ειδήσεις