ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κλιματιστικό Inventor: Ζεστασιά στο σπίτι και οικονομία στην τσέπη

Κλιματιστικό Inventor: Ζεστασιά στο σπίτι και οικονομία στην τσέπη

Τι κι αν τα πρώτα κρύα του χειμώνα έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους; Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε πως το σπίτι μας είναι το «καταφύγιό» μας, το μέρος όπου επιστρέφουμε έπειτα από ένα απαιτητικό 24ωρο «αγώνα» στους γρήγορους ρυθμούς της ζωής μας.

Τον φετινό χειμώνα, λοιπόν, οφείλουμε να ανακαλύψουμε την πιο αποδοτική «πηγή» θέρμανσης, που θα κρατάει το σπίτι μας ζεστό, τόσο για εμάς όσο και για την οικογένειά μας.

Το ερώτημα που προκύπτει επομένως, είναι το εξής: Ποιο μέσο θα επιλέξουμε φέτος για την οικονομική θέρμανση του σπιτιού μας; Την πιο ξεκάθαρη απάντηση δίνουν τα κλιματιστικά της Inventor, που ζεσταίνουν αποδοτικά και οικονομικά το σπίτι μας, δημιουργώντας την πιο οικογενειακή ατμόσφαιρα για όλους.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επιλέξουμε ένα κλιματιστικό προηγμένης τεχνολογίας, όπως είναι τα κλιματιστικά Inventor, το οποίο θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του χώρου μας, ενσωματώνοντας την τεχνολογία του «αύριο» και εξυπηρετώντας πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού. Για εμάς που θέλουμε να «νικήσουμε» το κρύο με ένα κλιματιστικό, λοιπόν, ιδού ο τρόπος!

Επενδύουμε σε ένα κλιματιστικό που θα βοηθήσει στον οικογενειακό προϋπολογισμό

Η αλήθεια είναι πως τη φετινή χρονιά, όπου οι εκτιμήσεις θέλουν αυξημένες τις τιμές του πετρελαίου θέρμανσης και του φυσικού αερίου, πολλές είναι οι οικογένειες που αναζητούν καινοτόμες λύσεις προκειμένου να κρατήσουν το σπίτι τους ζεστό και το πορτοφόλι τους όσο πιο γεμάτο γίνεται. Τι καλύτερο, λοιπόν, από τα σύγχρονης τεχνολογίας κλιματιστικά Inventor που αποτελούν μία οικονομική λύση θέρμανσης, με κέρδος έως και 64% σε σχέση με το πετρέλαιο; Εμείς φυσικά θα πρέπει να επιλέξουμε το κατάλληλο μηχάνημα για τα τετραγωνικά του χώρου μας και να αξιοποιήσουμε όλες τις προηγμένες και έξυπνες λειτουργίες που βοηθούν ακόμη περισσότερο στην εξοικονόμηση ενέργειας, για να σταματήσουμε να ανησυχούμε πλέον για τη θέρμανση του σπιτιού μας.

Τα διάφορα μοντέλα της Inventor έχουν για εμάς κάτι διαφορετικό που ταιριάζει στη ζωή μας και καλύπτει τις ανάγκες μας. Για παράδειγμα, το κλιματιστικό Legend της Inventor, χάρη στη λειτουργία ECO από το τηλεχειριστήριό του, επιτυγχάνει ακόμη μεγαλύτερη μείωση στο λειτουργικό του κόστος. Επιπλέον, με τη λειτουργία GEAR, έχει τη δυνατότητα να περιορίσει τη μέγιστη κατανάλωση, ρυθμίζοντας την απόδοση του κλιματιστικού σε δύο στάδια.

Επιλέγουμε Ενεργειακή Κλάση Α+++ και στη θέρμανση

Κάθε οικογένεια προσπαθεί να περιορίσει τα έξοδα και να μειώσει τον οικογενειακό προϋπολογισμό, χωρίς ωστόσο να επιδιώκει να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα της ζωής της. Μία από τις κύριες λύσεις προς αυτή την κατεύθυνση, φυσικά, είναι η «στροφή» προς την οικολογική θέρμανση που «υπόσχονται» τα κλιματιστικά υψηλής ενεργειακής κλάσης Α+++ Inventor, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία που προσφέρουν και τη δυνατότητα που δίνουν να υιοθετήσουμε έναν πιο οικονομικό τρόπο ζωής. Για εμάς, λοιπόν, που θέλουμε να επιλέξουμε την καλύτερη δυνατή λύση, η Inventor μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία κλιματιστικών με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση στη θερμή ζώνη, όπως οι σειρές Dark, Legend, King Plus, Comfort, Corona Plus.

Επωφελούμαστε από τα «έξυπνα» χαρακτηριστικά του κλιματιστικού μας

Η πρόοδος της τεχνολογίας φέρνει στο προσκήνιο ακόμη πιο «έξυπνα» κλιματιστικά Inventor, που όχι μόνο μας προσφέρουν άνεση, αλλά συγχρόνως μπορούν να μειώσουν τον λογαριασμό του ρεύματός μας! Αρκεί να πούμε «ναι» στις παρακάτω λειτουργίες και η θέρμανση του σπιτιού μας θα γίνει… παιχνιδάκι.

Ο έξυπνος αισθητήρας των κλιματιστικών Comfort της Inventor, ρυθμίζει τη ροή αέρα και αντιλαμβάνεται την παρουσία ή την απουσία μας στον χώρο, ώστε να μειώνει ή να ενισχύει την απόδοσή του, ενώ συγχρόνως η λειτουργία Follow Me του κλιματιστικού Corona Plus ρυθμίζει τη θερμοκρασία, σύμφωνα με τον αισθητήρα που υπάρχει στο τηλεχειριστήριο.

Πλέον, μπορούμε να δημιουργήσουμε την τέλεια ζεστασιά στο σπίτι μας, ακόμη και όταν έξω έχει κάτω από 0°C, αρκεί να εμπιστευτούμε τα κλιματιστικά Legend και Comfort της Inventor, με την ειδική ζώνη θέρμανσης που εμποδίζει το σχηματισμό πάγου στην εξωτερική μονάδα. Μάλιστα, τα εν λόγω κλιματιστικά λειτουργούν ανεπηρέαστα και χωρίς διακοπές ακόμη και σε δυσχερείς καιρικές συνθήκες, προσφέροντας οικονομία και ιδανικό κλίμα ζεστασιάς. Ενώ, για εμάς που θέλουμε πριν καν φτάσουμε στο σπίτι μας, να έχουμε δημιουργήσει την τέλεια θερμοκρασία, η λύση είναι απλή: Με τη λειτουργία Wi-Fi των κλιματιστικών Inventor και τα συνδυαστικά σενάρια που προσφέρουν, μπορούμε να ρυθμίζουμε το κλιματιστικό μας σύμφωνα με τον καιρό, το πρόγραμμα και τις ανάγκες μας, είτε βρισκόμαστε στο γραφείο, είτε στο γυμναστήριο ή στους δρόμους της πόλης, εξοικονομώντας ενέργεια και κάνοντας τη ζωή μας πιο άνετη.

Αυτόν τον χειμώνα, λοιπόν, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να επιλέξουμε τα κλιματιστικά Inventor και να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας, απολαμβάνοντας ιδανικό κλίμα χειμώνα και καλοκαίρι, κάνοντας πραγματική οικονομία. Αξίζει επίσης να γνωρίζουμε ότι με κάθε αγορά νέου κλιματιστικού Inventor στηρίζουμε το Χαμόγελο του Παιδιού και την προσφορά του προς τα παιδιά. Στο inventor.ac μπορούμε να δούμε αναλυτικά όλα τα μοντέλα και τις πληροφορίες, ώστε να επιλέξουμε το μοντέλο που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς μας και στις ανάγκες του χώρου μας.