ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Και με το χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα...

Και με το χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα...
Σφοδρή, πολυμέτωπη επίθεση εξαπέλυσε σήμερα στην κυβέρνηση ο Αντώνης Σαμαράς, από το βήμα της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ...

Σφοδρή, πολυμέτωπη επίθεση εξαπέλυσε σήμερα στην κυβέρνηση ο Αντώνης Σαμαράς, από το βήμα της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ, που για πρώτη φορά συνεδρίασε σήμερα στις νέες εγκαταστάσεις του κόμματος.

Έκανε λόγο για μια κυβέρνηση που βρίσκεται σε κατάσταση ημιδιάλυσης και ημιπαράλυσης την ώρα που η αξιωματική αντιπολίτευση αποδεικνύει καθημερινά ότι έχει σχέδιο. Έκανε λόγο για αλλεπάλληλα κρούσματα σύγχυσης και παλινωδιών αλλά και για "επικολυρικό δράμα" το περασμένο σαββατοκύριακο με τις εξαγγελίες της τρόικας για την ακίνητη περιουσία του δημοσίου.Η κυβέρνηση είναι και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ είπε μάλιστα χαρακτηριστικά για το πωλητήριο των "ασημικών" που ζητά η τρόικα.
"Κορυφαίος παράγοντας του ΠΑΣΟΚ τα συνόψισε όλα αυτά με πέντε λέξεις: Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν" είπε και τόνισε ότι το προσυπογράφει απόλυτα.

Ο Αντώνης Σαμαράς επανέλευε ότι "το μνημόνιο δε βγαίνει " και υπενθύμισε ότι η ΝΔ το λέει από την πρώτη στιγμή.

Κατηγόρησε προσωπικά τον πρωθυπουργό αλλά και το ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως είναι ένα κόμμα που έμαθε να μοιράζει υποσχέσεις και τώρα που δεν υπάρχουν δανεικά για να μοιράσει, αποδείχθηκε ότι το μόνο που μπορούσε να κάνει είναι να "παραδώσει τα κλειδιά της χώρας" και να κάνει ό,τι του λένε.

Ζήτησε ακόμη μέτρα ανάπτυξης. Αναφέρθηκε στο ζήτημα του φράκτη στο Έβρο, στην ανάγκη διακήρυξης ΑΟΖ, στην πρότασή του για αναδρομικό έλεγχο των "ποθεν έσχες" από το 1974 και σε μια σειρά θεμάτων της καθημερινότητας υπενθυμίζοντας πως το αργότερο έως τις αρχές Απριλίου θα παρουσιάσει στο Ζάππειο το επικαιροποιημένο σχέδιο της ΝΔ.