ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γ. Καρατζαφέρης επιβεβαίωσε τις αποκαλύψεις του newsbomb.gr στη Βουλή

Ο Γ. Καρατζαφέρης επιβεβαίωσε τις αποκαλύψεις του newsbomb.gr στη Βουλή
Επιβεβαιώνοντας την αποκάλυψη του newsbomb.gr o πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης...

Επιβεβαιώνοντας την αποκάλυψη του newsbomb.gr o πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, κατήγγειλε την αλόγιστη σπατάλη κρατικών δαπανών για το Μέγαρο Μουσικής, στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, για την Κύρωση Απολογισμού και Ισολογισμού του Κράτους του 2009.

Αναφέρθηκε στο φορολογικό νομοσχέδιο που προβλέπεται το Δημόσιο να πληρώσει 95 εκ. ευρώ για το Μέγαρο Μουσικής ως εγγύηση και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση ζητεί από τη Βουλή να συμφωνήσει να αναλάβει η ελληνική Πολιτεία «η κουρασμένη, η καχεκτική οικονομικά ελληνική Πολιτεία», δέσμευση για το Μέγαρο Μουσικής.

Έθεσε το ερώτημα αν η Εθνική τράπεζα που έχει δανείσει έκανε τις ανάλογες κινήσεις για να τα εισπράξει. «Παρακαλώ να καταθέσετε στη Βουλή ποιες ενέργειες έκανε η Εθνική Τράπεζα. Προσπάθησε με τον άλφα, βήτα τρόπο, προσπάθησε με πλειστηριασμό απ’ τα ακίνητα, δεν μπόρεσε, άρα ο εγγυητής να πληρώσει; Ερχόσαστε τώρα, πολύ εύκολα και λέτε να πληρώσει. Γιατί; Επειδή από πίσω από το Μέγαρο είναι το Συγκρότημα; Επειδή φοβάται την αναμέτρηση η κυβέρνηση με το συγκρότημα; Και νομίζετε ότι θα βάλετε στη πλάτη του Ελληνικού λαού 95 εκατομμύρια ευρώ; Πιστεύετε ότι μπορεί να περάσει εδώ; Πόλεμος θα γίνει στην Ολομέλεια. 95 εκατομμύρια ευρώ να χαρίσουμε στο Μέγαρο Μουσικής! Όταν αυτή τη στιγμή πεινάει ο Ελληνικός λαός και κόβουμε επιδόματα ανάπηρων» είπε.

Καταλήγοντας ο κ. Καρατζαφέρης είπε πως αυτό αποτελεί σκάνδαλο μεγαλύτερο του Βατοπεδίου και απευθυνόμενος προς τα κυβερνητικά έδρανα είπε: «Μην τολμήσετε να το φέρετε στην Ολομέλεια».

Διαβάστε επίσης: Δώρο… 95 εκατ.ευρώ από Παπακωνσταντίνου στο Μέγαρο Μουσικής!