ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φρένο σε «Μύκονο» και «clubs» βάζει η ΟΝΝΕΔ

Φρένο σε «Μύκονο» και «clubs» βάζει η ΟΝΝΕΔ
Θα προσπαθήσει να πείσει ότι βασίζεται στις ιδέες της...

Να πείσει πως η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δεν είναι μόνο ξέφρενα πάρτι στη Μύκονο και ξενύχτια στα μπαράκια των μεγαλουπόλεων, θα επιχειρήσει να πείσει στις επερχόμενες φοιτητικές εκλογές η φοιτητική νεολαία που πρόσκειται στη ΝΔ.

«Αλλάζουμε νοοτροπία», θα είναι ένα από τα κεντρικά της συνθήματα, επιδιώκοντας να δείξει ότι και η νεολαία όπως και το το κόμμα, αφήνει πίσω τα λάθη του παρελθόντος και βάζει τέλος στο αυτομαστίγωμα.

«Είμαστε οι ιδέες μας», το δεύτερο «μότο» των πρώτων αφισών που ήδη έχουν αρχίσει να τοιχοκολλούνται με σκοπό να πείσουν, πως η φοιτητική νεολαία προτίθεται να πολιτικοποιηθεί (και όχι να κομματικοποιηθεί) περισσότερο το επόμενο διάστημα.

«Τέρμα οι χοροί και οι εκδρομές» λένε στελέχη της ΟΝΝΕΔ και επιμένουν πως η νεολαία πρέπει να αλλάξει προφίλ, στηριζόμενη περισσότερο στις ιδέες της. Γι' αυτό το επόμενο διάστημα θα επιμείνει σε κινήσεις «ουσίας», με πρώτη μια εκδήλωση στη Φλώρινα, παρουσία του προέδρου της ΟΛΜΕ κ. Πέππε, με θέμα τις συγχωνεύσεις των σχολείων, ενώ στις 6 Απριλίου οργανώνει εκδήλωση στην Πάτρα, παρουσία του Αντώνη Σαμαρά.