ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σίσυφος, η σημαία και το κλειστό μικρόφωνο

Ο Σίσυφος, η σημαία και το κλειστό μικρόφωνο
Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Κ.Ο της ΝΔ αλλά την παράσταση έκλεψαν στιγμιότυπα, τα οποία συζητήθηκαν σε πολιτικά...

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Κ.Ο της ΝΔ αλλά την παράσταση έκλεψαν στιγμιότυπα, τα οποία συζητήθηκαν σε πολιτικά και δημοσιογραφικά «πηγαδάκια.»

Με μια μικρή άτυχη στιγμή ξεκίνησε την ομιλία του ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς το μικρόφωνο ήταν κλειστό όταν άρχισε να απευθύνεται στους βουλευτές του. Ο πρόεδρος της ΝΔ το κατάλαβε άμεσα και άνοιξε το μικρόφωνο.

Όλοι έψαχναν τον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο οποίος τελικά εισήλθε στην αίθουσα, εμφανώς μαυρισμένος, αφού ήδη ξεκίνησε τα καλοκαιρινά του μπάνια.

Ο κ. Καραμανλής είχε κοντά του τους ευρωβουλευτές του κόμματος Κώστα Πουπάκη και Γιώργο Παπανικολάου.

Ο κ. Σαμαράς στην ομιλία του χρησιμοποίησε αρκετές φορές τη φράση «δεν είμαι όλοι ίδιοι» ενώ έκανε αναφορά και στον μύθο του Σίσυφου, καθώς όπως είπε, η κυβέρνηση σπρώχνει τον βράχο του μνημονίου αλλά αυτός κατρακυλά πίσω.

Επίσης ο πρόεδρος της ΝΔ στάθηκε στις κινητοποιήσεις των αγανακτισμένων, όπου κυριαρχούν οι ελληνικές σημαίες. Σημείωσε ότι σε κρίσιμες στιγμές οι Έλληνες πυκνώνουν τις γραμμές πίσω από τη σημαία.