ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μνημόνιο 3: «Πάρτα όλα» με κυβέρνηση Αριστεράς για να μείνουμε στο ευρώ!

Μνημόνιο 3: «Πάρτα όλα» με κυβέρνηση Αριστεράς για να μείνουμε στο ευρώ!

Η ιστορία με το πρόσφατο ξεπούλημα των αεροδρομίων στους «φίλους μας τους Γερμανούς» αποδεικνύει περίτρανα για ποιο λόγο το Βερολίνο και οι «δορυφόροι» του επέμεναν να μας κρατήσουν με δανεικά μέσα στο ευρώ.

Το ενδιαφέρον και τα σχέδια του Βερολίνου είχαν αποκαλυφθεί ήδη από τις επισκέψεις της Μέρκελ στην Αθήνα επί διακυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά.

Η Γερμανίδα καγκελάριος ζητούσε επιμόνως τρία πράγματα: Τα αεροδρόμια, την ενέργεια και τα σκουπίδια και τέλος τον χώρο της Υγείας.

Τα ίδια ακριβώς είπε και στον Τσίπρα στις κατ΄ ιδίαν συναντήσεις τους.

Άλλωστε για τους Γερμανούς όλα είναι business. Δεν υπάρχει ούτε ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, ούτε ενδιαφέρον διάσωσης της χώρας.

Όπως πολλές φορές έχει επισημάνει το Newsbomb.gr με αναλυτικά ρεπορτάζ και με ντοκουμέντα, η κρίση χρέους της Ελλάδας ήταν μια καλοστημένη παγίδα προκειμένου να υποτιμηθεί η δημόσια περιουσία της χώρας για να μπορέσουν στη συνέχεια οι γερμανικές εταιρείες με τους αχυρανθρώπους τους να αγοράσουν τα πάντα σε εξευτελιστικές τιμές.

Και όπως η Hochtief δεν πρόκειται να πληρώσει ούτε ένα ευρώ φόρους στο Ελληνικό δημόσιο, έτσι και οι υπόλοιπες εταιρείες γερμανικών συμφερόντων θα μπουν ελεύθερα και θα σαρώσουν όλες τις μεγάλες δουλειές και τα κερδοφόρα deals!

Οι δανειστές μας θα εκμεταλλεύονται εις το διηνεκές τον πλούτο της χώρας μετατρέποντας την Ελλάδα σε αποικία χρέους. Για αυτό το λόγο κανείς δεν ενδιαφέρεται να γίνει το χρέος βιώσιμο και διαχειρίσιμο. Το χρέος πρέπει να παραμείνει δυσθεώρητο και μη βιώσιμο προκειμένου η Ελλάδα να μην μπορεί να αποπληρώσει ποτέ. Μόνο έτσι θα ολοκληρωθεί το ξεπούλημα και η άλωση της εθνικής οικονομίας από τις πολυεθνικές εταιρείες.

Σκεφτείτε μόνο ότι από τα 14 αεροδρόμια που χαρίζει ο Τσίπρας στους Γερμανούς, περνούν 21 εκατομμύρια επιβάτες κάθε χρόνο! Κάντε τις πράξεις να δείτε πόσα χρήματα θα βγάλουν οι «φίλοι μας οι Γερμανοί»!

Η κυβέρνηση της αριστεράς όχι μόνο δεν έβαλε φρένο στα σχέδια των Γερμανών, αλλά αντίθετα διευκόλυνε όλες τις διαδικασίες.

Ας μην ξεχνάμε ότι η πολιτική αστάθεια όλων αυτών των μηνών και η αναμπουμπούλα που υπάρχει βοηθάει εξόχως τους δανειστές μας που θα πάρουν τα «ασημικά» της χώρας με συνοπτικές διαδικασίες.

Όταν ο ελληνικός λαός θα καταλάβει το βρώμικο παιχνίδι θα είναι πλέον πολύ αργά, αφού θα είμαστε πλέον... γκαρσόνια των πολυεθνικών!!!

Σχετικές ειδήσεις