ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η επιστολή παραίτησης του Γαβριήλ Σακελλαρίδη - Τι αναφέρει για την κυβερνητική πολιτική

Η επιστολή παραίτησης του Γαβριήλ Σακελλαρίδη - Τι αναφέρει για την κυβερνητική πολιτική

Την παραίτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη από το βουλευτικό αξίωμα ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Κρεμαστινός.

Στη θέση του εκλέγεται ο Χριστόφορος Βερναδάκης, αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, θα ήθελα με την επιστολή μου αυτή, να σας ανακοινώσω την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα και να σας ζητήσω να κινήσετε τις διαδικασίες αντικατάστασής μου. Με εκτίμηση, Γαβριήλ Σακελαρίδης», αναφέρει στην επιστολή του.

Στην επιστολή παραίτησής του, ο κ. Σακελλαρίδης εξηγεί ότι προχωρά στην κίνηση αυτή γιατί αδυνατεί να συμβάλει στην υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής.

«Η επιλογή της παραίτησης αλλά και της απόσυρσης από την κεντρική πολιτική σκηνή αποτελούν για εμένα μονόδρομο», σημειώνει και συνεχίζει: «Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της Α’ Αθήνας για την εκλογή μου τον Γενάρη. Όσες και όσους συνεργαστήκαμε από τότε μέχρι και σήμερα. Θέλω όμως να ευχαριστήσω και τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, αναθέτοντας μου μία κρίσιμη κυβερνητική θέση, αλλά και για την κατανόηση του στη μετέπειτα αποστασιοποίησή μου. Προφανώς και αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν από τη δεκάμηνη κοινοβουλευτική μου θητεία».

Σχετικές ειδήσεις