ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγχαρητήρια από την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία για το χρυσό μετάλλιο του Πετρούνια

Συγχαρητήρια από την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία για το χρυσό μετάλλιο του Πετρούνια

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στις ασκήσεις των κρίκων.

«Η κορύφωση της ήδη λαμπρής αθλητικής σας πορείας με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες σας αναδεικνύει σε πραγματικό υπόδειγμα Αθλητή αλλά και Ανθρώπου», αναφέρεται στο συγχαρητήριο τηλεγράφημα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

«Η πατρίδα μας, και ιδίως η γενιά σας, είναι υπερήφανη για σας. Η Παναγία να ‘ναι πάντα δίπλα σας και να σας δυναμώνει σ’ όλους τους μελλοντικούς αγώνες σας» σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Συγχαρητήρια στον Χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια! Μας πρόσφερε μια αξέχαστη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό» ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο twitter.

«Φοβερός συνδυασμός δύναμης, ευλυγισίας και ψυχραιμίας!! Μπράβο Λευτέρη!!» , έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο twitter για τη κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους από τον Λευτέρη Πετρούνια.

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας επιβεβαίωσε τις προσδοκίες μας, κατακτώντας την κορυφή του κόσμου» υπογραμμίζει η υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή.

«Ο άθλος του Έλληνα Ολυμπιονίκη επιβεβαιώνει την τεράστια αξία του και τον εδραιώνει ως μία από τις σπουδαιότερες αθλητικές φυσιογνωμίες της χώρας μας.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας συμβολίζει την Ελλάδα της αξιοσύνης και της σκληρής δουλειάς.

Συμβολίζει την Ελλάδα που αγωνίζεται και νικά.

Λευτέρη έκανες για μία ακόμη φορά όλους τους Έλληνες υπερήφανους». αναφέρει η κ. Καραμανλή.

Η Χρυσή Αυγή συνεχάρη τον Έλληνα χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια σημειώνοντας πως «ακόμη και σε περιόδους κρίσης και αλλοτρίωσης, οι Έλληνες - με σκληρή δουλειά και επιμονή - μπορούμε να είμαστε πρώτοι στον κόσμο».

«Θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους κρίκους. Ανήμερα της Παναγίας οι απανταχού Έλληνες γιόρτασαν μία ακόμη τεράστια επιτυχία του ελληνικού αθλητισμού. Μπράβο Λευτέρη , για άλλη μία φορά ο Εθνικός μας Ύμνος θα ακουστεί από την Βραζιλία χάρη σε σένα!» , δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας χάρισε στην Ελλάδα μια διάκριση που καταγράφεται ως χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Τομέα Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Ποταμιού. «Συνέχισε τη μεγάλη παράδοση της ελληνικής ενόργανης γυμναστικής. Μετά τον Ιωάννη Μελισσανίδη και τον Δημοσθένη Ταμπάκο, η ελληνική γυμναστική κατέκτησε το 3ο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, σημείωσε επίσης το Ποτάμι.

Ο Τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον χρυσό ολυμπιονίκη στους κρίκους Λευτέρη Πετρούνια.

«Με την εκπληκτική του εμφάνιση απέδειξε για άλλη μια φορά πως δικαιωματικά βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου συνεχίζοντας να κάνει την Ελλάδα υπερήφανη».

«Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια!!! Μπράβο!!! Η Ελλάδα δεύτερο χρυσό, ξεκινάμε πάλι…», υπογράμμισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένος σε ανάρτηση σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Σχετικές ειδήσεις