ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πυρά» Μπακογιάννη κατά Χαρδούβελη για τον ΕΝΦΙΑ

«Πυρά» Μπακογιάννη κατά Χαρδούβελη για τον ΕΝΦΙΑ

Σφοδρή επίθεση προς τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή την τροπολογία για εξαίρεση του ΕΝΦΙΑ από τη ρύθμιση των 100 δόσεων.

Ειδικότερα, η κ. Μπακογιάννη ζήτησε από τον προεδρεύοντα στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, να μεταφέρει την ενόχλησή της στον υπουργό Οικονομικών για τον τρόπο με τον οποίο νομοθετεί η Επιτροπή και για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η τροπολογία στη Βουλή.

«Θέλω να εκφράσω την έντονη δυσφορία μου για τη λειτουργία της Επιτροπής σε θέματα όπως αυτά που συζητάμε, δηλαδή η τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ να πηγαίνει απευθείας στην Ολομέλεια της Βουλής και να μην περνάει από την Επιτροπή Οικονομικών, η οποία διαθέτει έμπειρους βουλευτές, που θα ήταν σε θέση να την επεξεργαστούν σωστά και να πληροφορούμαι σήμερα ότι άλλη τροπολογία έρχεται πάλι στην Ολομέλεια της Βουλής, την ώρα που υπάρχει η Επιτροπή σε λειτουργία. Κύριε πρόεδρε, παρακαλώ να μεταφέρετε την προσωπική μου δυσφορία και αυτή των συναδέλφων για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το υπουργείο, στον υπουργό Οικονομικών και να θυμίσω ότι στη Δημοκρατία η διαδικασία δεν είναι τύπος, αλλά ουσία», ανέφερε η κ. Μπακογιάννη.

Σχετικές ειδήσεις