ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Βλέπει χρεοκοπία μαζί με τον οβελία – Κόντρα με Κατρούγκαλο

Μητσοτάκης: Βλέπει χρεοκοπία μαζί με τον οβελία – Κόντρα με Κατρούγκαλο

Τον κώδωνα του κινδύνου ότι «θα έχουμε χρεοκοπία μαζί με τον οβελία», αν δεν μπορέσει η κυβέρνηση στις δύο αυτές εβδομάδες που μεσολαβούν να συμφωνήσει με τους εταίρους», έκρουσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης -Διαδικτυακή κόντρα με Κατρούγκαλο.

«Μετά από πέντε χρόνια θυσιών συζητάμε για το αν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις», σημείωσε μεταξύ άλλων ο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στον Alpha, λίγο πριν πυροδοτήσει την κόντρα του μέσω twitter με τον Γιώργο Κατρούγκαλο, συμπληρώνοντας:
«Δεν έπρεπε ποτέ ο κ. Κατρούγκαλος να έχει αναλάβει αυτό το υπουργείο από τη στιγμή που είχε ανοιχτές μία σειρά από υποθέσεις εναντίον του ελληνικού δημοσίου. Ο κ. Κατρούγκαλος δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί ο ίδιος. Ο Πρωθυπουργός τι κάνει;».

«Ενώ η υπόθεση Siemens ήταν εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος», έσπευσε να απαντήσει ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης είχε επαναλάβει στο twitter: «Η υπόθεση Κατρούγκαλου είναι ο ορισμός της σύγκρουσης συμφερόντων»...

mitsotakis katrougalos

Σχετικές ειδήσεις