ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Γρίφος τι θα πράξει η Κωνσταντοπούλου

Εκλογές 2015: Γρίφος τι θα πράξει η Κωνσταντοπούλου

Εφ όλης της ύλης και με πολλαπλά μηνύματα αναμένεται με ενδιαφέρον η παρέμβαση - ξεκαθάρισμα σήμερα το απόγευμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής - εκτός των άλλων - πιστεύεται πως θα αποκαλύψει τα σχέδια της αναφορικά με τα επόμενα πολιτικά της βήματα μετά την έντονη διαφοροποίηση και διαχωρισμό της από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως πρόσφατα δήλωσε μετά την εθιμοτυπική της επίσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου επισκεπτόμενη την υπηρεσιακή πρωθυπουργό Β. Θάνου «θα ενημερωθείτε καταλλήλως και εν ευθέτω χρόνω και πριν λήξει η προεκλογική περίοδος», απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις κινήσεις της το επόμενο διάστημα.

Εν αναμονή λοιπόν της συνέντευξης Τύπου, στις 4 το απόγευμα σήμερα Δευτέρα (31/8), στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, όπου η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα ανοίξει τα χαρτιά της.

Υπενθυμίζεται ότι η τέως πρόεδρος της Βουλής άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο δημιουργίας δικού της σχήματος. Ωστόσο, δεν είναι σαφές τι τελικά θα πράξει ή αν θα προσχωρήσει στη Λαϊκή Ενότητα.

Σημειώνεται ότι χθες Κυριακή ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας στον ΣΚΑΪ σχετικά με το θέμα διευκρίνισε ότι είναι οριστική η συμπόρευσή της με τη Λαϊκή Ενότητα, απλώς δεν έχει οριστικοποιηθεί η μορφή της συμπόρευσης αυτής.

Σχετικές ειδήσεις