ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Οικουμενική σημαίνει κυβέρνηση συγκάλυψης

Καμμένος: Οικουμενική σημαίνει κυβέρνηση συγκάλυψης

«Οι ΑΝΕΛ θα συνεργαστούν μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, προσθέτοντας ότι η ΝΔ του Μεϊμαράκη επέλεξε να είναι η ΝΔ του Σαμαρά.

«Δηλαδή να είναι η ΝΔ, η οποία υπερασπίζεται ως συνήγορος υπεράσπισης το ΠΑΣΟΚ και όλα τα σκάνδαλα. Επιθυμεί συγκάλυψη. Όταν λένε οικουμενική, σημαίνει κυβέρνηση συγκάλυψης. Σε τέτοια κυβέρνηση δεν θα συμμετέχουμε», ανέφερε, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Εκτίμησε, ωστόσο, ότι στη ΝΔ υπάρχουν στελέχη, που θα εκλεγούν, είναι του μεσαίου χώρου, παλιοί καραμανλικοί και οι οποίοι μπορούν να έρθουν και να πλαισιώσουν την κοινή προσπάθειά τους, μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Με το ΠΑΣΟΚ αποκλείεται η συνεργασία», είπε, ενώ αναφορικά με το Ποτάμι, ο κ. Καμμένος επισήμανε ότι έκανε προσπάθεια «στο debate να μας πει ο κ. Θεοδωράκης τις απόψεις του».

«Τον ρώτησα για τη Θράκη, τον ρώτησα για το όνομα της Μακεδονίας, που για εμάς είναι σοβαρά θέματα, όπως είναι τα θέματα της θρησκείας», πρόσθεσε.

Τέλος, ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά πάνω από 6-7 μονάδες από τη ΝΔ και πως οι ΑΝΕΛ θα μπουν στη Βουλή.

Σχετικές ειδήσεις