ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Γάμος» Μεϊμαράκη - Ντόρας Μπακογιάννη, της δίνει... «προίκα» την αντιπροεδρία της ΝΔ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Γάμος» Μεϊμαράκη - Ντόρας Μπακογιάννη, της δίνει... «προίκα» την αντιπροεδρία της ΝΔ

ΚΛΕΙΔΩΣΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΟΡΥΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗ... ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ... ΠΑΛΑΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έχει αρχίσει και το Newsbomb.gr ταράζει τα... γαλάζια νερά, με μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί και που σίγουρα θα προκαλέσει ουκ ολίγες αντιδράσεις στις τάξεις της παράταξης και όχι μόνο...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης συμφώνησε σε όλα μαζί της και σε περίπτωση που είναι αυτός ο νικητής της εκλογικής αναμέτρησης και πάρει το χρίσμα του προέδρου του κόμματος, θα... χαρίσει αυτό της αντιπροέδρου στην Ντόρα Μπακογιάννη.

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως αυτή η εξέλιξη θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος, καθώς η «λυκοφιλία» αυτή, ανάμεσα στα δύο «παλαιοκομματικά» στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, είναι ικανή από μόνη της να ανατρέψει άρδην τις μέχρι τώρα ισορροπίες και να γυρίσει μπούμερανγκ στον κ. Μεϊμαράκη, ο οποίος -προφανώς- υποχρεώνεται να δρομολογήσει αυτού του είδους τον έντιμο (;) συμβιβασμό με την κυρία Μπακογιάννη, πιστεύοντας πως θα του βγει σε καλό...

Και όλα αυτά, τη στιγμή που ο αδερφός της Ντόρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι ένας από τους τέσσερις υποψηφίους για την προεδρία και αυτός που... ακόμα περιμένει μια δήλωση στήριξης από την αδερφή του.

Ωστόσο, η μεγάλη αποκάλυψη του Newsbomb.gr για τη «μοιρασιά», ουσιαστικά, της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας μεταξύ Μεϊμαράκη και Ντόρας, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τις εκλογές, αποδεικνύει περίτρανα πως οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, σε περίπτωση που οι ψηφοφόροι της δώσουν τελικά την πρωτιά στον Απόστολο Τζιτζικώστα, που κερδίζει καθημερινά ολοένα και περισσότερους Νεοδημοκράτες με τη στάση του στην προεκλογική περίοδο, ή κάποιον από τους άλλους δύο αντιπάλους του Μεϊμαράκη (Άδωνι Γεωργιάδης - Κυριάκος Μητσοτάκης).

Η συμφωνία κορυφής ανάμεσα σε Μεϊμαράκη και Ντόρα Μπακογιάννη για την παραχώρηση της αντιπροεδρίας στην τελευταία, αναδεικνύει για μια ακόμη φορά και το πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει η Νέα Δημοκρατία, καθώς αποδεικνύεται περίτρανα ότι τα «φέουδα» και η οικογενειοκρατία στη δεξιά παράταξη, ζουν και βασιλεύουν.

Εν αναμονή των αντιδράσεων και των εξελίξεων που θα είναι καταιγιστικές, κυρίως όμως της ετυμηγορίας των ψηφοφόρων του κόμματος, που έχουν και αυτοί αποδείξει με τη στάση τους τα τελευταία χρόνια πως δεν τους εκφράζει πια η παλαιοκομματική, ξαναζεσταμένη συνταγή, που επιχειρούν να τους σερβίρουν στελέχη όπως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Σχετικές ειδήσεις