ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ NEWSBOMB.GR

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μηταράκης για την Υπηρεσία Ασύλου: Σε δύο ώρες εξυπηρετήθηκαν 450 άτομα

Μηταράκης για την Υπηρεσία Ασύλου: Σε δύο ώρες εξυπηρετήθηκαν 450 άτομα

Την εικόνα στην υπηρεσία Ασύλου και τον συνωστισμό των μεταναστών σχολίασε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης με δήλωσή του στο Newsbomb.gr.

Ο κ. Μηταράκης τόνισε πως «οι αιτούντες ενημερώθηκαν για την παράταση ισχύος των δελτίων τους και αποχώρησαν» ενώ αποκάλυψε πως «σε δύο ώρες, εξυπηρετήθηκαν περίπου 450 άτομα»

Ολόκληρη η δήλωση του Νότη Μηταράκη στο Newsbomb.gr:

«Βρέθηκα για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στο Περιφερειακό Γραφείο Ασύλου της Αττικής. Οι αιτούντες ενημερώθηκαν για την παράταση ισχύος των δελτίων τους και αποχώρησαν. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην τήρηση μέτρων υγειονομικής προστασίας, τόσο για το προσωπικό της Υπηρεσίας Ασύλου, όσο και για το κοινό. Σε 2 ώρες, εξυπηρετήθηκαν περίπου 450 άτομα. Τα φαινόμενα συμφόρησης θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν».

Συνωστισμός στην Υπηρεσία Ασύλου

Νωρίτερα, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα έξω από το Περιφερειακό Γραφείο Ασύλου της Αττικής, όπου επικράτησε συνωστισμός, με την εικόνα ωστόσο να είναι σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Σε δηλώσεις του στα παρευρισκόμενα μέσα ενημέρωσης, επισήμανε, ότι όλο το βράδυ το προσωπικό της Υπηρεσίας προετοίμαζε την υποδοχή των ωφελούμενων, ενώ η παρουσία αστυνομικής δύναμης από τις πρώτες πρωινές ώρες απέτρεψε τη διανυκτέρευση αιτούντων Άσυλο στους εξωτερικούς χώρους της Υπηρεσίας. Ως εκ τούτου, η οργάνωση ήταν καλύτερη τόσο εντός όσο και εκτός των γραφείων, σημείωσε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι-Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ-καρέ οι κινήσεις της δράστιδος