ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αϊβαλιώτης προς Τόμσεν: Αγαπούλα την κουκούλα!

Αϊβαλιώτης προς Τόμσεν: Αγαπούλα την κουκούλα!

Σκληρή κριτική κατά της τρόικας εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ κ. Κ. Αϊβαλιώτης, καλώντας τον κ. Τόμσεν να βγάλει την κουκούλα…

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια κατάσταση επιθετικής ταπείνωσης της Ελλάδας. Μην μου πείτε ότι δεν έχετε ακούσει τη φράση «καλύτερα φτωχοί παρά ξεφτιλισμένοι». Έχουμε απέναντί μας την Τρόικα, τον κ. Τόμσεν.

Εγώ, λοιπόν, λέω στον κ. Τόμσεν: «Αγαπούλα, την κουκούλα» γιατί εδώ υπάρχει ένα όριο. Μιλάμε για τις επικουρικές, τα τακτοποιούμε, αρχίζουν οι κύριες συντάξεις. Τελειώνουμε τις κύριες συντάξεις, αρχίζει ο κατώτατος μισθός , τελειώνουμε τον κατώτατο μισθό, αρχίζει το πολυτεκνικό.

«Αγαπούλα, την κουκούλα». Ποιος είναι από πίσω και γιατί γίνεται αυτό το σκηνικό. Γιατί τη μια στιγμή ακούω τελεσίγραφα, την άλλη ακούω υπογραφές, την άλλη ακούω αγγλικό δίκαιο, την άλλη ακούω την γελοιότητα για επίτροπο, την άλλη ακούω για ειδικό λογαριασμό, την άλλη ακούω για γκαουλάιτερ.

Δεν ακούω, όμως, την Τρόικα να μας πει μια κουβέντα γι' αυτό τον τόπο που έχει 11,5 εκατ. Έλληνες συν δύο εκατομμύρια που έχουν μπουκάρει με το έτσι θέλω στην Ελλάδα και τους ζούμε.

Δεν άκουσα από την Τρόικα να πει 15.000 απολύσεις στο Δημόσιο και 1 εκατομμύριο λαθρομετανάστες να πάρει η κυρία Μέρκελ.

Γι' αυτό λέω «αγαπούλα την κουκούλα». Να την βγάλουν την κουκούλα να μας πούνε ποιο σκηνικό και ποιος είναι πίσω από αυτή την ιστορία, γιατί δεν θα καταντήσουν τους Έλληνες Πακιστανούς», σημείωσε ο κ. Αϊβαλιώτης.