ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τώρα: Σαμαράς πριν από τις διαβουλεύσεις

Τώρα: Σαμαράς πριν από τις διαβουλεύσεις

Φωτογραφίες του προέδρου της Ν.Δ. λίγο πριν από τις επαφές με τον Ισπανό πρωθυπουργό

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι συναντάται αυτή την ώρα στο Παλάτι Μονκλόα στην Ισπανία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς.

Το “Newsbomb.gr” εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από την παρουσία του κ. Σαμαρά στην Ισπανική πρωτεύουσα και οι οποίες αργότερα αναμένεται να ανέβουν στην επίσημη προσωπική σελίδα του κ. Σαμαρά στο Facebook.

Ο κ. Αντώνης Σαμαράς θα βρίσκεται σε Ισπανία και Πορτογαλία έως την Κυριακή προκειμένου να δημιουργήσει «συμμαχίες», στον ευρωπαϊκό νότο, για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της κρίσης που χτυπά κυρίως τις χώρες του Ευρωπαϊκού νότου.

Επί τάπητος θα τεθεί και το μείζον θέμα της ανεργίας, καθώς και η λαθρομετανάστευση.

«Πάω, για να δυναμώσει η πίεση μέσα στην Ευρώπη, προκειμένου να υπάρχει αυτή η διαδικασία της ανάκαμψης και από την άλλη πλευρά πάω και για να συντονιστούμε καλύτερα στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Γιατί είμαστε οι «νότιοι» που τρώμε όλη την καταιγίδα. Και, γι’ αυτό το λόγο, πρέπει κανείς να προετοιμάζεται, όχι μόνο για τις εκλογές. Πρέπει να προετοιμαζόμαστε και για μετά τις εκλογές», σημείωσε ο ίδιος εχθές, με συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ΑΝΤ1.

Μετά τη συνάντηση με τον κ. Μαριάνο Ραχόι, ο πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών και Διεθνούς Συνεργασίας της Ισπανίας, Χοσέ Γκαρσία Μαργκάλιο Μάρφιλ.

Την Κυριακή 25 Μαρτίου, ο Αντώνης Σαμαράς θα βρίσκεται στην Ισπανία, όπου θα συναντηθεί στις 11:00 με τον Πρωθυπουργό της Πορτογαλίας Πέδρο Πάσος Κοέλιο στα γραφεία του κόμματος PSD.

306608_207561106015266_200724470032263_329911_1341379374_n