ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαμός στον ΑNT1: «Σκοτωμός» Τζανακόπουλου με Λοβέρδο και Μαρινάκη στον αέρα

Χαμός στον ΑNT1: «Σκοτωμός» Τζανακόπουλου με Λοβέρδο και Μαρινάκη στον αέρα

Άγρια κόντρα μεταξύ του Δημήτρη Τζανακόπουλου, του Παύλου Μαρινάκη και του Ανδρέα Λοβέρδου στον αέρα του ΑΝΤ1 με αφορμή την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Μεγάλη ένταση υπήρξε μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλου, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδου και του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλου Μαρινάκη, στον αέρα του ΑΝΤ1.

Οι τρεις πολιτικοί συμμετείχαν σε συζήτηση σχετικά με την κηδεία τους τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», όταν τα αίματα άναψαν μετά την τοποθέτηση του κ. Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα ο κ.Μαρινάκης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για εργαλειοποίηση των όσων σχετίζονταν με τον θάνατο του τέως βασιλιά λέγοντας ότι «το τελευταίο κόμμα που επισκέφτηκε δικτάτορα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, στη Βενεζουέλα και τον Μαδούρο».

Ακολούθησε η έκρηξη από τον κ. Τζανακόπουλο ο οποίος χαρακτηριστικά ανέφερε: «Τι μπλέκετε τον Μαδούρο; Δεν ντρεπόσαστες με αυτά που λέτε τώρα;»

«Κοιτάξτε τα φιλοβασιλικά ερείπια που έχετε στο κόμμα σας», πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όταν πας ως κόμμα στον Μαδούρο δεν μπορείς να κάνεις μαθήματα στη μνήμη και την ημέρα της κηδείας ενός νεκρού», συμπλήρωσε ο κ. Μαρινάκης

Επί του ζητήματος τοποθετήθηκε και ο Ανδρέας Λοβέρδος λέγοντας ότι η αναφορά του κ. Μαρινάκη « δεν κολλάει στη συζήτηση, αλλά αφορά άλλο θέμα της πολιτικής επικαιρότητας».

Ο κ. Τζανακόπουλος εκνευρίστηκε εκ νέου και κάλεσε τον κ. Λοβέρδο να επεξηγήσει αυτό που ανέφερε. «Δεν θα το βάλω εγώ στο τραπέζι, ο κ. Παπαδάκης να το βάλει», απάντησε ο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Οι τόνοι ανέβηκαν με τον κ. Λοβέρδο «να λέει το αποφεύγετε σαν το διάολο με το λιβάνι» και ο κ. Τζανακόπουλος να λέει «δεν σας ξεπλένει τίποτα».