ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλέξης Τσίπρας: Το «προτιμάς εμένα ή τον Μητσοτάκη» και η ατάκα «δεν κορόιδεψα τον λαό»

Αλέξης Τσίπρας: Το «προτιμάς εμένα ή τον Μητσοτάκη» και η ατάκα «δεν κορόιδεψα τον λαό»
Glomex

Αλέξης Τσίπρας: Μια μεγάλη συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη και την εκπομπή «Πρωταγωνιστές» παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην τελική ευθεία για τις Εκλογές 2023, οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν πληθύνει τις εμφανίσεις τους. Τόσο σε όλη την επικράτεια, όσο και σε τηλεοπτικές εκπομπές. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, δεν αποτελεί εξαίρεση και το βράδυ της Δευτέρας (15/5) φιλοξενήθηκε από τον Σταύρο Θεοδωράκη στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές».

Μια εκπομπή στην οποία πρόσφατα είχε βρεθεί και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Μάλιστα, αυτή ήταν και η ερώτηση που επέλεξε να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας στον Σταύρο Θεοδωράκη. «Προτιμάς τη δική μας συνέντευξη ή αυτή με τον Μητσοτάκη;», ρώτησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον δημοσιογράφο και άλλοτε επικεφαλής του κόμματος «Ποτάμι».

Μάλιστα, την εποχή της κοινοβουλευτικής παρουσίας του «Ποταμιού» θυμήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας λέγοντας προς τον Σταύρο Θεοδωράκη ότι το 2016 δεν κατάφερε να πείσει εκείνον και τη Φώφη Γεννηματά να προχωρήσουν σε μια «πολιτική τομή».

Από τα ενδιαφέροντα σημεία της συνέντευξης, ήταν όλα όσα έγιναν το 2015 και η απάντηση που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στις κατηγορίες για εξαπάτηση των ψηφοφόρων. «Δεν κοροΐδεψα τον λαό το 2015, πήγα μέχρι τέλους, μέχρι εκεί που μπορούσα να φτάσω», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.