ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πάει στη ΔΕΘ το επόμενο Σαββατοκύριακο

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πάει στη ΔΕΘ το επόμενο Σαββατοκύριακο

Για το επόμενο Σαββατοκύριακο (16-17/9) μετέθεσε την επίσκεψή του στην ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού ήταν προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο που διανύουμε αλλά ακυρώθηκε λόγω των καταστροφών που προκάλεσαν οι πλημμύρες στη Θεσσαλία

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα μεταβεί στη συμπρωτεύουσα ο Πρωθυπουργός προκειμένου να πραγματοποιήσει την ομιλία του προς τους παραγωγικούς φορείς και να παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου προς τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε, ότι θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που τυχόν έχουν ανακύψει. «Δεν θα κρύψουμε τίποτα αλλά δεν θα μηδενίσουμε και τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

Τα παραπάνω έκανε γνωστά κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη Λάρισα που ανακοίνωσε τη στήριξη των πληγέντων από την κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι το κράτος θα είναι δίπλα στους πολίτες που πλήγηκαν και γρήγορα, λέγοντας ότι αύριο θα ανοίξει η πλατφόρμα.

Θα καλυφθούν και αγρότες και κτηνοτρόφοι μέσω του ΕΛΓΑ, θα είμαστε δίπλα τους σε κάθε βήμα για τη διαδικασία, χωρίς πολλή γραφειοκρατία, τόνισε ο πρωθυπουργός στην παρέμβασή του,

Έκανε ακόμα γνωστό ότι την Τρίτη θα είναι στο Στρασβούργο επικεφαλής κλιμακίου, όπου θα έχει συνομιλίες με την πρόεδρο της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για την αρωγή από την Ευρώπη για την κακοκαιρία που σχετίζεται και με την κλιματική αλλαγή.

Ο πρωθυπουργός έκανε αναφορά και στην ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας από τη χώρα μας και τόνισε ότι μπορεί η να είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει τους πολίτες της Θεσσαλίας αλλά όπως σημείωσε η ελληνική οικονομία είναι πιο ισχυρή και έχουμε δυνατότητες να ξεπεράσουμε την κρίση.