ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ακρίτα εκτιμά την Αχτσιόγλου, στηρίζει τον Κασσελάκη αλλά δεν παραιτείται για να τον βάλει Βουλή

Η Ακρίτα εκτιμά την Αχτσιόγλου, στηρίζει τον Κασσελάκη αλλά δεν παραιτείται για να τον βάλει Βουλή
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

Λίγο… από όλα για την Ελένα Ακρίτα, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει του δεύτερου γύρου εσωκομματικών εκλογών και της τελικής μάχης ανάμεσα στην Έφη Αχτσιόγλου και τον Στέφανο Κασσελάκη.

Μετά την «κωλοτούμπα» και τη δημόσια στήριξη στον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ αρχικά είχε ταχθεί στο πλευρό της Έφης Αχτσιόγλου, η Έλενα Ακρίτα «χτύπησε» ξανά. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 και αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχετικά με την Έφη Αχτσιόγλου, η Έλενα Ακρίτα ανέφερε πως την εκτιμά πάρα πολύ αλλά θεωρεί πως δεν έχει τον σωστό περίγυρο, προσπαθώντας έτσι να δικαιολογήσει κάπως τη μεταστροφή της και τη στήριξη στον Στέφανο Κασσελάκη.

Παρότι, πάντως, στηρίζει τον υποψήφιο πρόεδρο που αν εκλεγεί θα πρέπει να υπάρξουν μία σειρά από παραιτήσεις βουλευτών για να μπει στη Βουλή, δεν έδειξε διάθεση να είναι ένα από τα πρόσωπα που θα παραδώσουν την έδρα τους υπέρ του. Συγκεκριμένα, η Έλενα Ακρίτα έκανε σαφές πως δεν θα παραιτηθεί και επιθυμεί να εξαντλήσει τη βουλευτική της θητεία.

Επιπλέον, η Έλενα Ακρίτα αποθέωσε τον Παύλο Πολάκη ενώ αναφέρθηκε και στη συμφωνία που έκανε με τον Αλέξη Τσίπρα προεκλογικά, έτσι ώστε να συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.