ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Τσίπρας: Υπάρχει σχέδιο καταστροφής του ΣΥΡΙΖΑ επειδή θέλουν να φτιάξουν άλλο κόμμα

Γιώργος Τσίπρας: Υπάρχει σχέδιο καταστροφής του ΣΥΡΙΖΑ επειδή θέλουν να φτιάξουν άλλο κόμμα

ΣΥΡΙΖΑ: Ώρα... μηδέν στην Κουμουνδούρου με τον Στέφανο Κασσελάκη να προχωρά σε μαζικές διαγραφές

Όλα όσα λέγοντα κατά του Στέφανου Κασσελάκη είναι προσχηματικά, είπε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας μιλώντας στους Αταίριαστους του ΣΚΑΙ. Σκωπτικά σχολίασε πως «κι αν ήθελε ο Κασσελάκης ή όλοι όσοι τον στηρίζουμε να μεταλλάξουμε το κόμμα, δεν έχουμε προλάβει μέσα σε ένα μήνα» και εκτίμησε ότι απλώς περίμαναν τον δεύτερο γύτο των αυτοδιοικητικών εκλογών για να ξεκινήσουν έναν πόλεμο. Είναι πόλεμος καταστροφής του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ο Γιώργος Τσίπρας, «επειδή τα στελέχη που σήμερα βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις θα φτιάξουν άλλο κόμμα».

Χαρακτήρισε τις δηλώσεις Φίλη και Σκουρλέτη απαράδεκτες και απέδωσε αίσθημα ιδιοκτησίας στο κόμμα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, υπάρχει μια πρωτοφανής κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ και θέλουν να φτιάξουν άλλο κόμμα και θέλουν να πάθουν τη μέγιστη ζημιά το κόμμα.

Ερωτηθείς αν πάει για διάσπαση ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Τσίπρας σχολίασε: Το λένε καθαρά. Εδώ έχει ανακοινωθεί και όνομα κόμματος. Αυτό που συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ξανασυμβεί. Δεν είναι θέμα διαφωνίας. Υπάρχει μη αποδοχή της εκλογής Κασσελάκη από τα μέλη και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ».