ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπάμπης Παπαδημητρίου για Βασίλη Κικίλια: «Ένας άνθρωπος τόσο θυμωμένος να μιλάει τόσο απαίσια»

Μπάμπης Παπαδημητρίου για Βασίλη Κικίλια: «Ένας άνθρωπος τόσο θυμωμένος να μιλάει τόσο απαίσια»

«Δεν έχω ακούσει υπουργό να μιλά τόσο απαίσια», ανέφερε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου για τον Βασίλη Κικίλια.

Καλά κραττεί η κόντρα ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου και τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια.

Ο πολιτικός ήταν καλεσμένος στην ενημερωτική εκπομπή του OPEN και μίλησε για τη συμπεριφορά του υπουργού ενώ ξεκαθάρισε για ποιον λόγο είπε τον χαρακτηρισμό «μπασκετμπολίστας».

«Ήταν απίθανο πράγμα! Να έχεις έναν άνθρωπο τόσο θυμωμένο να μιλάει τόσο απαίσια, τόσο να μην μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του και τον εαυτό του. Φτάσαμε περίπου αυτό, όταν ένας συνάδελφος χρειάστηκε να έρθει δίπλα μας, γιατί αντιλήφθηκε τη βία που εξέπεμπε η όλη κατάσταση. Ήταν απαράδεκτο! Εγώ προσπαθώ να το ξεχάσω», ανέφερε αρχικά ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

«Η συμπεριφορά αυτή εμένα δεν με εξέπληξε απλώς, αλλά μου δημιούργησε ερωτηματικά. Αν ένας άνθρωπος, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει καταστροφές και όχι οτιδήποτε, είναι τόσο εύκολος στον θυμό, είναι τόσο εύκολος στο να συγκρουστεί με έναν τέτοιο τρόπο, τι θα κάνει απέναντι στις δυσκολίες;»

«Αν ήθελα να πω κάτι εναντίον του, δόξα τω Θεώ, έχω πάμπολλες ευκαιρίες και περιπτώσεις, δεν θα το έλεγα με αυτόν τον τρόπο»

«Η αντίδρασή σου πρέπει να είναι αναλογική. […] Δυστυχώς, είναι χειρότερα απ' ό,τι τα περιέγραψα. […] Μία συγγνώμη δείχνει έναν άνθρωπο που έχει καταλάβει το λάθος του, μέχρι στιγμής δεν την έχουμε»

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου δήλωσε ότι ο χαρακτηρισμός «μπασκετμπολίστας» για τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας & Κλιματικής Κρίσης, του ήρθε από την πρόσφατη συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, με τον μπασκετμπολίστα, Νίκο Παππά.