ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόσκληση Κασσελάκη σε ομάδα Αχτσιόγλου: Θα είναι μεγάλη τιμή να παραμείνουν και να συνεργαστούμε

kasselakis

«Δεν υπάρχει στενός κύκλος, η πόρτα μου είναι ανοιχτή» λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ 

Να γεφυρώσει το χάσμα με Αχτσιόγλου, Ηλιόπουλο και Χαρίτση επιχειρεί ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την ταραχώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέντευξη... δρόμου, που παραχώρησε στο MEGA, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε σχετικά: «Αχτσιόγλου, Ηλιόπουλος, Χαρίτσης θέλουν να είναι στην προσπάθεια δίπλα σας;».

«Πιστεύω ότι θα το ήθελαν» απάντησε, «και από μεριάς μου θα είναι μεγάλη μου τιμή να παραμείνουν και να συνεργαστούμε πραγματικά».

«Δεν υπάρχει στενός κύκλος. Η πόρτα μου είναι ανοιχτή. Για άλλη μια φορά τείνω χείρα φιλίας, ελάτε. Το έχει ανάγκη ο κόσμος. Προφανώς, το κόμμα μας είχε παθογένειες. Είναι μια καινούργια μέρα» τόνισε ακόμη ο κ. Κασσελάκης.

Επισημαίνεται ότι ο κ. Κασσελάκης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αυτό ακριβώς το απόσπασμα, με την πρόσκληση στην ομάδα Αχτσιόγλου.

Η κριτική της υπήρξε ιδιαίτερα σκληρή, καθώς μίλησε για «επιχειρήματα βγαλμένα από τη φαρέτρα της alt right», σε μια ανακοίνωση που υπέγραψαν η Σία Αναγνωστοπούλου, η Έφη Αχτσιόγλου, ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, η Μερόπη Τζούφη, η Θεανώ Φωτίου και ο Αλέξης Χαρίτσης.