ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαδηλώτρια σε Κασσελάκη: «Η Αριστερά πρέπει να σκύψει το κεφάλι στον λαό που έχει προδώσει»

Στέφανος Κασσελάκης
EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στην πορεία των αυτοαπασχολούμενων, οι οποίοι αντιδρούν στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Οι τελευταίες εβδομάδες δεν είναι και οι καλύτερες για τον Στέφανο Κασσελάκη. Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, από την ημέρα που ανέλαβε την αρχηγία του κόμματος, έχει δει στελέχη του να αποχωρούν, άλλα να βρίσκονται με το ένα πόδι στην έξοδο, ενώ έχει δεχτεί έντονη κριτική από «φίλους» και αντιπάλους για τις δηλώσεις του.

Και σήμερα το πρωί είχε μια ακόμα «μετωπική», αυτή τη φορά με μια διαδηλώτρια στο κέντρο της Αθήνας. Ο Κασσελάκης βρέθηκε στην πορεία των αυτοαπασχολούμενων, οι οποίοι αντιδρούν στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο και εκεί δέχθηκε τα παράπονα από μια διαδηλώτρια.

«Η Αριστερά πρέπει να σκύψει το κεφάλι στο λαό, τον λαό που τον έχει προδώσει κύριε Κασσελάκη» άκουσε να του λέει μια γυναίκα, για να απαντήσει: «Υπό τις συνθήκες οι οποίες υπήρξαν τότε όντως ήταν πολύ δύσκολη η στάση της Αριστεράς γι αυτό και ο Αλέξης έλεγε προεκλογικά φέτος ότι "πρώτη ευκαιρία" για πρώτη φορά Αριστερά».

Στη συνέχεια ο Κασσελάκης μίλησε με πολλούς διαδηλτωτές για τα προβλήματα τους, ενώ έφτασε με την πορεία διαμαρτυρίας μέχρι έξω από το υπουργείο Οικονομικών.