ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νεφελούδης: O Στέφανος Κασσελάκης αν τον ρωτήσεις για τον νόμο Κατρούγκαλου δεν καταλαβαίνει

Νεφελούδης: O Στέφανος Κασσελάκης αν τον ρωτήσεις για τον νόμο Κατρούγκαλου δεν καταλαβαίνει

Ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για αντιδημοκρατικές παρεμβάσεις του Στέφανου Κασσελάκη. 

Σκληρή κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε εκ νέου ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας επί διακυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα, Ανδρέας Νεφελούδης μιλώντας στο Action24.

«Δεν ξεχνώ την αντίδραση του κ. Κασσελάκη σε κάτι που δεν γνωρίζει και αναφέρομαι στον νόμο Κατρούγκαλου για τον οποίο αν τον ρωτήσεις δεν καταλαβαίνει Χριστό» είπε ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας.
Επίσης, κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη για «προσπάθεια δημιουργίας καμένης γης», φέρνοντας για παράδειγμα τα σχόλια του προέδρου του κόμματος για τον νόμο Κατρούγκαλου.

«Έχει βγει στο σεργιάνι και καταγγέλλει κεντρικές πολιτικές της ΝΔ. Την κριτική για τα 37 δισ. ότι ήταν η χειρότερο μνημονιακή πολιτική δεν την έκανε ούτε η Νέα Δημοκρατία» σημείωσε ο κ. Νεφελούδης.
Στόχευσε ειδικότερα τις αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του στο ΣΕΒ αναφέροντας ότι «χτύπησε το μαλακό υπογάστριο της αριστεράς στον τομέα της εργασίας».
Δεν περιόρισε την κριτική του μόνο στον Στέφανο Κασσελάκη. Στο στόχαστρό του βρέθηκαν και ο Παύλος Πολάκης και η Θεοδώρα Τζάκρη και ο Γιώργος Τσίπρας, κατονομάζοντάς τους ως το μεγάλο πρόβλημα.
«Ο Πολάκης ήταν ο μοναδικός για τον οποίο είχε ζητήσει διαγραφή ο Τσίπρας. Ο Γιώργος Τσίπρας ήταν αυτός που θόλωνε το προεκλογικό μήνυμα και μιλούσε για κυβέρνηση ηττημένων. Άρα ποιοι ήταν οι υπονομευτές» σημείωσε ο Ανδρέας Νεφελούδης.

Τέλος, χαρακτήρισε «παραμύθια ότι φύγαμε επειδή δεν κέρδισε η Αχτσιόγλου» και έκανε λόγο για απίστευτο bullying από στιχουργούς θεατρικούς συγγραφείς ότι «πρέπει να φύγουμε εμείς οι υπονομευτές».