ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βρούτσης για εξάλειψη οπαδικής βίας: «Έρχεται η Εθνική Επιτροπή Συντονισμού για τον Αθλητισμό»

Βρούτσης για εξάλειψη οπαδικής βίας: «Έρχεται η Εθνική Επιτροπή Συντονισμού για τον Αθλητισμό»
EUROKINISSI.

«Τώρα, θα υπάρξει ένα αυστηρό πλαίσιο, με κανόνες», τόνισε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, για την εξάλειψη των φαινομένων οπαδικής βίας.

Σήμερα (23/12), ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, μίλησε για τα κυβερνητικά μέτρα που αποσκοπούν στην εξάλειψη της οπαδικής βίας από τον χώρο του αθλητισμού, τονίζοντας ότι «πλέον, θα υπάρξει ένα αυστηρό πλαίσιο με κανόνες και για αυτό ετοιμάζουμε την Εθνική Συντονιστική Επιτροπή για τον Αθλητισμό», μεταξύ άλλων.

«Η Συντονιστική Επιτροπή θα αντιμετωπίζει ολιστικά τα προβλήματα της οπαδικής βίας»

«Στο νομοσχέδιο, ετοιμάζουμε τη μεγάλη Εθνική Επιτροπή Συντονισμού για τον Αθλητισμό. Θα καλύπτει όλο το φάσμα του αθλητισμού και της αντιμετώπισης της οπαδικής βίας.

Θα συμμετάσχουν οι Υπουργοί Δικαιοσύνης & Προστασίας του Πολίτη, εμπειρογνώμονες, εξειδικευμένοι τεχνικοί και επί μέρους επιτροπές. Θα υπάρξει μία ολιστική προσέγγιση. Στο μέλλον, αυτό θα αποτελέσει τη λύση του προβλήματος στο θέμα της εξάλειψης της οπαδικής βίας», προανήγγειλε ο κ. Βρούτσης.

«Ανοίγει ξανά το ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ»

«Πρόκειται για μία ευχάριστη είδηση και εξέλιξη για το ΟΑΚΑ, το εμβληματικότερο κέντρο της χώρας και τον αθλητισμό γενικότερα. Το ποδηλατοδρόμιο επανέρχεται, μετά τη δεύτερη έκθεση του Τεχνικού Επιμελητηρίου. Οι αθλητές μας επιστρέφουν από τη Βουλγαρία, για να συνεχίσουν κανονικά τις προπονήσεις τους», γνωστοποίησε ο κ. Υπουργός.

«Μέσω κινητού θα γίνεται η ταυτοποίηση των φιλάθλων στα γήπεδα»

«Η ταυτοπροσωπία είναι κρίσιμο ζήτημα, διότι όλοι θα ξέρουν ποιος και ποια είναι. Αυτό μειώνει και την όποια κακή σκέψη σε οιονδήποτε», υπογράμμισε ακόμη για το μέτρο εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους μέσω εφαρμογής του gov.gr.

«Η απελευθέρωση των 105 Κροατών χούλιγκαν είναι θέμα δικαιοσύνης»

«Η απελευθέρωση των 105 Κροατών χούλιγκαν για τη δολοφονία του Μιχάλη είναι ένα θέμα που αφορά αμιγώς τη δικαιοσύνη και δεν θέλω να σχολιάσω κάτι περισσότερο», εντόπισε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού.

Σχετικές ειδήσεις