ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπέτσες: «Δεχτήκαμε το email πριν 15 ημέρες» – Ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου για τη συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ

Σπέτσες: «Δεχτήκαμε το email πριν 15 ημέρες» – Ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου για τη συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στις Σπέτσες, Νίκος Ρουμάνης, και πρώην αντιδήμαρχος Σπετσών, Σπύρος Φαρδέλλος, μίλησαν στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» για τη συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί.

Πραγματοποιήθηκε σε χαλαρό κλίμα η πρώτη ημέρα της συνάντησης εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις Σπέτσες, όπου παρευρέθησαν βουλευτές της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατανάλωσαν πλούσια εδέσματα, κρασί και παλαιωμένο τσίπουρο, δίπλα στο αναμμένο τζάκι, ενώ από τη βραδιά δεν έλειψαν και τα τραγούδια.

Για την επίσκεψη αυτή μίλησε ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στις Σπέτσες, Νίκος Ρουμάνης.

«Ήρθαν χθες το μεσημέρι οι περισσότεροι. Μέχρι τις 4 είχαν έρθει όλοι. Δεχτήκαμε το email πριν 15 ημέρες και πριν από 7 ημέρες επιβεβαιώθηκε. Ήταν μία καλή ευκαιρία και για το νησί να ανοίξουμε επί τούτου για αυτό το γεγονός. Το μόνο που ζητήθηκε ήταν το πρωινό, δεν υπήρχε κάποιο περίεργο αίτημα. Όλα κύλησαν ομαλά».

Στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» μίλησε και ο πρώην αντιδήμαρχος Σπετσών, Σπύρος Φαρδέλλος.

«Το νησί μας ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις. Στην ιστορία των χρόνων έχουμε φιλοξενήσει και αρχηγούς κρατών ωστόσο, τέτοιες διεργασίες κόμματος είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν. Εμάς μας χαροποιεί. Ο Στέφανος έρχεται στο νησί από μικρό παιδί και ο κόσμος τον αντιμετωπίζει με αγάπη. Άλλωστε είναι επικοινωνιακός».