ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Κασσελάκης έστειλε τον ΣΥΡΙΖΑ... πενταήμερη στις Σπέτσες - Πήρε μαζί μέχρι και τον σκύλο του!

Ο Κασσελάκης έστειλε τον ΣΥΡΙΖΑ... πενταήμερη στις Σπέτσες - Πήρε μαζί μέχρι και τον σκύλο του!

ΣΥΡΙΖΑ: Απίστευτα περιστατικά χαρίζει διαρκώς ο νέος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν δείχνει να έχει καταλάβει το νέο του ρόλου

Περισσότερο σχολική εκδρομή παρά αντιπολιτευτικό κόμμα θυμίζει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σύσσωμος... παραθερίζει στις Σπέτσες μετά από την απόφαση του αρχηγού του, Στέφανου Κασσελάκη.

Για λόγους που μόνο ο ίδιος γνωρίζει, αρχικά ο κύριος Κασσελάκης αποφάσισε να πάρει όλο τον ΣΥΡΙΖΑ και να τον πάει στις Σπέτσες και στη βίλα του, ώστε να γίνει μια ώριμη πολιτική συζήτηση και προφανώς για να ανασυνταχθεί το κόμμα που βλέπει τα ποσοστά δημοφιλίας του σε ελεύθερη πτώση.

Ωστόσο, ο κύριος Κασσελάκης πήρε μαζί και τον σύζυγό του, Τάιλερ, και το σκυλάκι τους (!) Φάρλεί, καθώς φαίνεται πως η πολιτική συζήτηση δεν μπορεί να γίνει αν δεν είναι σύσσωμη η οικογένεια και τα κατοικίδια.

Μάλιστα, ο κύριος Τάιλερ Μάκμπεθ εμφανίστηκε στα σοκάκια των Σπετσών να βγάζει βόλτα το σκυλάκι την ώρα που ο κύριος Κασσελάκης προσπαθούσε να εξηγήσει τις επόμενες κινήσεις που έχει στο νου του για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο ωστόσο με βάση τα πεπραγμένα του, μάλλον ζοφερό προμηνύεται.

Δείτε το video: