ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοτσακάς: Δεν ζητήθηκε από τον Τσίπρα να πάει στην εκδήλωση Χριστοδουλάκη, Τεμπονέρα, Αχτσιόγλου

Κοτσακάς: Δεν ζητήθηκε από τον Τσίπρα να πάει στην εκδήλωση Χριστοδουλάκη, Τεμπονέρα, Αχτσιόγλου

Θα ήταν αμετροέπεια αν ο Τεμπονέρας ζητούσε από τον Τσίπρα να παραβρεθεί στην εκδήλωση για την κεντροαριστερά, είπε ο Αντώνης Κοτσακάς

Διέψευσε ο κατά πολλούς «παρασκηνιακός διοργανωτής» της εκδήλωσης για την κεντροαριστερά με θέμα «απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος», Αντώνης Κοτσακάς, ότι υπήρξε πρόσκληση στον Αλέξη Τσίπρα να συμμετάσχει.

«Δεν ετέθη τέτοιο ζήτημα. Θα ήταν αμετροέπεια αν ο Τεμπονέρας ζητούσε από τον Τσίπρα να πάει σε αυτή την εκδήλωση. Αλίμονο. Απέναντι στον Τσίπρα υπάρχει μια αποδοχή, ένας σεβασμός. Θα πηγαίναμε να τον κάνουμε μέρος του προσωρινού προβλήματος; Δεν θα το κάναμε ποτέ. Δεν ετέθη λοιπόν. Δεν ζητήθηκε από τον Αλέξη να πάει στη συνάντηση» είπε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Ο κ. Κοτσακάς, ο οποίος βρίσκεται σε τακτική επικοινωνία με τον Διονύση Τεμπονέρα, χαρακτήρισε αναμενόμενες τις αντιδράσεις τόσο από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του ΠΑΣΟΚ. Επισήμανε πως δείχνουν ότι η κάθε ηγετική ομάδα πολιτικού φορέα του προοδευτικού χώρου «ενδιαφέρεται για την αύξηση του ποσοστού της και μόνο» και πρόσθεσε: «Δεν νοιάζεται να δοθεί διέξοδος κυβερνησιμότητας από τους προοδευτικούς ανθρώπους. Έτσι εγκλωβίζονται στη λογική και θα νιώσουν ότι κατήγαγαν νίκη περιφανή, εάν καταφέρουν να κάνουν το ποσοστό 12%, 14%. Θα πουν νικήσαμε. Ε, και;».