ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καβγάς σε εκπομπή με παρουσιαστή και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ - Η στιγμή της αποχώρησης - Δείτε το βίντεο

Καβγάς σε εκπομπή με παρουσιαστή και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ - Η στιγμή της αποχώρησης - Δείτε το βίντεο

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια εκπομπής στο κανάλι Οne. Από το στούντιο αποχώρησε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Πάνος Βλάχος

 

Σε ασυνήθιστα υψηλούς τόνους εξελίχθηκε η συζήτηση σε πάνελ εκπομπής στο ONE με παρουσιαστή τον Τάκη Χατζή, ο οποίος προσπάθησε να κρατήσει τις ισσσοροπίες μεταξύ των προσκεκλημένων, και ιδιαιτέρως του στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Πάνου Βλάχου, ο οποίος δεν δίστασε να καταφερθεί και εναντίον του.

Στην επισήμανση του δημοσιογράφου: «Έχετε την εντύπωση ότι σας ακούει κανείς και ότι είναι για γέλια όλο αυτό», ο Πάνος Βλάχος ύψωσε τους τόνους λέγοντας πως δεν είναι για γέλια.

Ο δημοσιογράφος διευκρίνισε, σε μία προσπάθεια να τηρήσει τον «τηλεοπτικό πολιτισμό» και να μην «ξεφύγει» η συζήτηση, πως αν μιλάτε όλοι μαζί, είναι για γέλια. «Κατάλαβε τι λέω» είπε απευθυνόμενος στο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Ο Πάνος Βλάχος διαμαρτυρήθηκε πως ο παρουσιαστής δεν τον αφήνει να μιλήσει, με τον Τάκη Χατζή να ανταπαντά: «Εγώ δεν σε αφήνω να μιλήσεις;». Πρόσθεσε σκωπτικά «έχουμε δικτακτορία του Τύπου εδώ», με τον Πάνο Βλάχο να λέει «έχουμε άλλα μέτρα κι άλλα σταθμά». «Ντροπή να το λέτε σε μένα» είπε ο Τάκης Χατζής και απευθυνόμενος στον Πάνο Βλάχο ανέφερε ότι τον προσέβαλε.

Τη στιγμή εκείνη o κ. Βλάχος είπε πως δεν κάθεται με αυτή τη συμπεριφορά», με τον δημοσιογράφο να του απαντά: «Να φύγετε, δεν μπορείτε να κάνετε συζήτηση».